Úvod Zariadenia Xiaomi Mi Band 3 bude lacný: Toľkoto si pripravte!

Xiaomi Mi Band 3 bude lacný: Toľkoto si pripravte!

6
Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi nedávno potvrdil, že svoje nové produkty predstaví už 31. mája. Okrem vlajkového smartfónu Xiaomi Mi 8 sa môžeme tešiť aj na novú generáciu fitness náramku, Xiaomi Mi Band 3.

Vďaka uniknutým informáciám teraz vieme, koľko peňazí by sme si mali na novinku pripraviť. Server GSM Arena citujúci čínsky zdroj odhalil, že to bude presne 169 čínskych juanov, čo je prepočte 22,7 €.

Len pre porovnanie, Mi Band 2 bol približne o 2,50 € lacnejší, takže sa pravdepodobne môžeme tešiť na kvalitnejší dizajn alebo rozšírenú funkcionalitu. Šéf Xiaomi už dávnejšie potvrdil, že náramok testuje 2 – 3 mesiace a s výsledkom je veľmi spokojný. Vraj ide o kvalitnejší kúsok než Mi Band či Mi Band 2, no nič iné sme ani nečakali.

mi band 3
FOTO: MyDrivers

Niekoľko chystaných noviniek

Xiaomi Mi Band 3 má ponúknuť displej veľmi podobný tomu, ktorý používa jeho predchodca. Tentokrát však bude prekrytý 2.5D krycím sklom. Medzi ďalšie zaujímavé informácie patrí napríklad chýbajúce fyzické tlačidlo, podpora pre Bluetooth 4.2NFC či IP67 certifikácia.

Objaviť sa môže aj funkcionalita ovládania náramku gestami. Swipnutie doľava či doprava môže meniť rôzne funkcie náramku. Swipnutie hore či dole zas môže fungovať ako navigácia v nastaveniach.