Úvod Zariadenia Putin Ultimatum: Špeciálna verzia iPhone X s Putinom a balistickou strelou

Putin Ultimatum: Špeciálna verzia iPhone X s Putinom a balistickou strelou

0

Chceš vedieť čo má spoločné iPhone X, balistická strela a Putin? Jednu špeciálnu verziu telefónu, ktorá práve vstupuje do predaja. Pochádza z rúk ruskej spoločnosti Caviar, ktorá využíva čoraz napätejšiu situáciu medzi USA a Ruskom.

Limitovaná edícia iPhone X sa volá „Putin Ultimatum“ a vyobrazuje prezidenta Putina, ako aj novú balistickú raketu. Zariadenie je pokryté zlatom a titánom, čo z nej robí celkom žiadaný kúsok. Prejavilo sa to aj na cene. Takto vypimpovaný iPhone X totiž v prepočte stojí 3 300 €.

Spoločnosť Caviar podobné verzie iPhonov pripravuje už od roku 2014. Vôbec prvá verzia sa vypredala za 2 dni, potvrdila hovorkyňa spoločnosti. Firma zlato, poprípade iné materiály nanáša priamo na konštrukciu zariadenia, čo zo smartfónov robí veľmi žiadané kúsky.

https://www.instagram.com/p/BMoFneyBFkt/

Podobný kúsok si firma Caviar dovolila aj pri výhre Donalda Trumpa v amerických prezidentských voľbách. Vtedy sa zariadenie volalo „Supremo Trump Changeover“.

Návrhy venované Vladimirovi Putinovi sú medzi zákazníkmi veľmi populárne. Poukazujú na to, ako veľmi ho ľudia podporujú, ako veľmi sú hrdí na Rusko a ako sa to neboja prejaviť. Väčšina našich zákazníkov je z Ruska. Sú to majitelia firiem alebo manažéri na vysokých pozíciách,“ dodáva obchod.