Bluboo od spustenia predaja svojej novinky S3, ktoré prebehlo 18. apríla, získalo veľa pozornosti. Preto sa rozhodol, že svojich fanúšikov poteší ďalšou akciovou ponukou.

Na niekoľko hodín tak vyčlenil ďalších 1000 kusov Bluboo S3 s cenovkou 149,99 dolárov, ktoré sú k dispozícii u oficiálneho predajcu Banggood.

Hoci je už novinka predstavená, výrobca stále zverejňuje detaily vlajkovej lode pre tých, ktorí ju ešte nepoznajú. Aktuálne vypustil do sveta video z unboxingu:

V videu tak môžete vedieť, čo balenie obsahuje. Okrem nabíjačky s podporou rýchleho nabíjania a USB-C kábla tak v krabičke nájdete aj adaptér pre pripojenie slúchadiel s 3,5 mm jackom, OTG kábel a tiež káblik, ktorý z vášho Bluboo S3 spraví powerbanku a umožní vám tak nabíjať ostatné zariadenia. Tiež tu nájdete ochranný kryt a fóliu na displej.

Najväčším lákadlo Bluboo S3 je jeho obrovská batéria, ktorá dosahuje kapacity 8500 mAh. Tiež ponúka duálnu kameru na zadnej strane a mnoho iných výborných špecifikácií. Ich kompletný prehľad nájdete na oficiálnej stránke výrobcu Bluboo alebo predajcu Banggood.

Nezabudnite, že je akciová ponuka limitovaná počtom kusov, ktoré sa skutočne rýchlo míňajú. Všetky podrobné informácie nájdete na stránke predajcu Banggood.