Úvod Zariadenia Špičková vlajková loď Xiaomi Mi Mix 2S sa už začala predávať, takéto...

Špičková vlajková loď Xiaomi Mi Mix 2S sa už začala predávať, takéto sú ceny!

5
Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi Mix 2s

Xiaomi Mi Mix 2S ako najnovšia a najvýkonnejšia vlajková loď značky bola predstavená len tento týždeň a už sa začala aj predávať. Aj keď ide o predpredaj, dostupné sú všetky predstavené verzie.

Zákazníkom bude Xiaomi Mi Mix 2S doručený v priebehu mesiaca od kúpy. Predpredaj medzi prvými spustil predajca Geekbuying, ktorý za základnú verziu so 6 GB RAM a 64 GB ROM pýta necelých 484 EUR.

Verzia s rovnakou operačnou pamäťou a so 128 GB úložiskom stojí 580 EUR. Obe verzie sú v prevedení keramickej čiernej. Vrcholom je model s 8 GB RAM a obrovským 256 GB úložiskom, ktorý stojí až 665 EUR, a to v oboch farebných vyhotoveniach.

Xiaomi Mi Mix 2S nemá vykrojený displej tak, ako niektorá vlajková konkurencia. Pod 5,99-palcovým IPS LCD displejom tiká čipset Snapdragon 845 a zadnej strane kraľuje výkonný duálny fotoaparát.

Xiaomi Mi Mix 2S
Xiaomi Mi Mix 2S

Experti z DxOMark mu udelili hodnotenie 97 bodov, čím dorovnal Huawei Mate 10 Pro alebo iPhone X. Na palube nechýba NFC čip, Bluetooth 5.0 alebo 3400 mAh batéria s rýchlym nabíjaním Quick Charge 3.0.

Cenu smartfónu Mi Mix 2S si môžete znížiť o 5 percent. Zvýhodnenie to nie je veľké, no je lepšie ako žiadne. Pri objednávke stačí zadať kód s textom GKBPHONE. Kód uplatníte pri vyšších verziách.

Napríklad pri verzii so 6 GB RAM a 128 GB úložisku ušetríte asi 29 EUR. Čerstvý predpredaj nájdete v odkaze vyššie.

Geekbuying uvoľnil ešte jedno cenové zvýhodnenie. V jeho talianskom, teda európskom sklade sa nachádza Xiaomi Redmi 4X s 3 GB operačnou pamäťou a 32 GB úložiskom. Túto X-verziu poháňa čipset z dielne Qualcommu, typ Snapdragon 435.

Smartfón stojí približne 121 EUR, no kód s textom ZVMJCZNU jeho cenu zníži na 117 EUR. Smartfóny Redmi a Redmi Note patria medzi vôbec najpredávanejšie, čo sa značky Xiaomi týka.

Xiaomi Redmi 4X skladom v EU nájdete na tejto adrese.