Úvod Výrobcovia KOOLNEE Spojenie farieb: Tento výrobca chystá zaujímavé prevedenia smartfónov!

Spojenie farieb: Tento výrobca chystá zaujímavé prevedenia smartfónov!

Sympatický výrobca plánuje farebnú revolúciu.

0

Dizajn smartfónov sa za posledné roky veľmi nezmenil, a tak sa pozornosť ľudí začala obracať skôr na farebné prevedenie jednotlivých modelov. Záujem o zmenu bol viditeľný už pri uvedení červeného iPhonu, verzie, ktorá dovtedy dostupná nebola.

Psychológovia už dlhú dobu upozorňujú na to, ako sa ľudské myslenie prispôsobuje tomu, na aké farby sa pozeráme. Huawei mal minulý rok počas predstavenia Huawei P10 asi polhodinovú prednášku o tom, aké sú farby pri telefónoch dôležité, čo opäť zdôrazňuje nutnosť odlíšiť sa.

Ak ťa už teda nebavia bežné, možno nudné farby, mal by si zbystriť pozornosť. Jeden z nováčikov na trhu, KOOLNEE, totiž pripravuje nový model s označením Rainbow. Ako jeho názov napovedá, pôjde zariadenie plné farieb. O presnej kombinácii farieb zatiaľ spoločnosť nechcela hovoriť, podľa slov predstaviteľov by však malo ísť o niečo unikátne.

Zaujímavé je aj pomenovanie pripravovaných modelov. KOOLNEE si zvolil taktiku tajomnosti, o čom svedčia aj označenia chystaných zariadení ako „Jack“ a „Jean“. Tretí model zatiaľ označenie nemá. Veríme, že nás mladučký výrobca príjemne prekvapí svojimi novinkami. O ich príchode budeme patrične informovať.