Úvod Výrobcovia KOOLNEE Všade samá farba! Nový výrobca ukazuje 3 novinky, ktoré vôbec nevyzerajú najhoršie

Všade samá farba! Nový výrobca ukazuje 3 novinky, ktoré vôbec nevyzerajú najhoršie

Tlačová správa.

0

Jeden z najmladších výrobcov smartfónov na svete, KOOLNEE, predstavuje tri novinky, ktoré prinášajú zaujímavé farebné prevedenia. Spoločnosť sa rozhodla novinky priblížiť vydareným videom.

My, inžinieri a dizajnéri z KOOLNEE skutočne pracujeme nad očakávania. Nejde len o šikovný slogan pre marketingové účely ale skutočnú dedikáciu vytvoriť niečo unikátne,“ odkazujú zvedavým ľuďom zamestnanci spoločnosti.

Žijeme v dobe neuveriteľne rýchlej inovácie produktov. Revolúcia, po ktorej mnohí bažia však neprichádza tak rýchlo, ako by sme si možno želali. Veľkí výrobcovia často menia len maličkosti, čo sa veľa ľuďom nepozdáva. Jedna vec, ktorá nikdy nezostarne a ktorú ľudia vyhľadávajú doteraz, je dizajn. Svoje o tom vie aj Apple, o ktorom sa dá povedať, že na dizajne softvéru alebo hardvéru postavil celú spoločnosť.

Intuícia – farba – hravosť

Nový KOOLNEE Rainbow je nie jeden telefón, ktorý by bol dostupný len v jednej veľkosti alebo tvare. Ide o celú škálu nových dizajnových nápadov. Nejde len o bežný smartfón. KOOLNEE Rainbow je akýmsi experimentom návrhárov, čo sa pri tak mladých spoločnostiach nevidí často.

Novinke nebude chýbať ani poriadny výkon, ktorý má byť lepší, resp. väčší, než podobné zariadenia. Pri KOOLNEE Rainbow však nejde len o výkon. Ide tu hlavne o dizajn a o celkový zážitok z jeho používania.

Zaujala ťa novinka? Nezabudni si pozrieť video vyššie!