Úvod Zariadenia Vyraz do mestských ulíc na elektrickej kolobežke, ktorá je do konca marca...

Vyraz do mestských ulíc na elektrickej kolobežke, ktorá je do konca marca v zľave

0
kolobezka

Ľahké a kompaktné presúvadlo po mestských uliciach príde vhod hlavne teraz, s príchodom prvých jarných lúčov slnka. Kolobežka na elektrický pohon je určite trendovou záležitosťou rovnako ako nemenej populárne hoverboardy.

Online predajca Cafago má v ponuke jeden z jednoduchších modelov elektrických kolobežiek,ktorá je však na druhú stranu podstatne lacnejšia.

Kolobežka má 5 úrovní prispôsobenej rýchlosti jazdy, pričom maximálna rýchlosť končí pri 20 kilometroch za hodinu. Do mesta viac ani nepotrebujete. Zameranie na približovanie po mestských aglomeráciách naznačuje aj maximálny dojazd 8 – 12 kilometrov.

kolobezka
FOTO: Cafago

Kolobežka je vyhotovená z hliníkovej zliatiny, ktorá znesie jazdca s najvyššou hmotnosťou 120 kg. Váhu pomôžu rozložiť aj kolesá so širším dezénom z tvrdenej gumy, ktoré okrem toho svojím prevedením prispejú k lepšej stabilite. Kolesá majú priemer 5,5-palca.

Kolobežka je vybavená predným LED svetlom a taktiež displejom, ktorý sprostredkuje základné údaje o jazde alebo kapacite 4400 mAh batérii. Tá sa nabíja asi tri hodiny. Kolobežka má ručnú a dokonca aj nožnú brzdu.

kolobezka
FOTO: Cafago

Kolobežku Cafago bežne predáva za asi 240 EUR. Ak však do poľa pri objednávke vložíte text MY60, cena by mala klesnúť na necelých 180 EUR. Týkať sa vás nebude ani colný poplatok, o čom predajca informuje na svojich stránkach.

Posunúť vám vieme ešte jeden kód, ktorý urobí z lacných inteligentných hodiniek ešte lacnejšie. Obe zľavy platia iba do konca marca. Hodinky na prvý pohľad ani nevyzerajú ako inteligentné.

Ich displej má uhlopriečku 1,24-palca, pričom ide o klasický monochromatický panel a nie farebnú obrazovku. Poďakuje sa za to batéria, ktorá vydrží na jedno nabitie asi jeden až dva roky v závislosti od intenzity používania.

hodinky
FOTO: Cafago

Telo hodiniek je vytvorené z ušľachtilej ocele, odolajú vode aj prachu (IP67) a k smartfónu ich pripojíte pomocou technológie Bluetooth 4.0. Hodinky totižto dokážu zobrazovať upozornenia, merať prejdenú vzdialenosť, počet krokov alebo spálených kalórií.

Hodinky nie sú vôbec určené pre športovcov. Skôr pre bežných nositeľov, ktorí chcú poznať aktuálny čas, dátum a základné informácie o tom, koľko pohybu počas dňa vykonali.

Hodinky stoja presne 19,99 EUR, pokiaľ teda nezabudnete vložiť kód s textom MAJ26, ktorý vám túto cenu zabezpečí. Hodinky nájdete v odkaze vyššie.