Úvod Zariadenia Xiaomi Mi A1 s čistým Android 8.0 Oreo stojí tak málo, ako...

Xiaomi Mi A1 s čistým Android 8.0 Oreo stojí tak málo, ako nikdy! Za túto cenu mizne zo skladov

1

Xiaomi Mi A1 je prvým smartfónom populárneho čínskeho výrobcu, ktorý používa čistú formu operačného systému Android. Môže za to tzv. Android One kategorizácia, ktorá sústreďuje dostupné, no dobre vybavené zariadenia známych výrobcov.

Xiaomi Mi A1

Cena: 179,79 € | Kupón: JPZ146

Xiaomi Mi A1 je asi najlepšie vybaveným modelom s ohľadom na cenu, ktorý v Android One kategórii nájdeme. V posledných týždňoch do nej pribudol napríklad smartfón Moto X4 alebo HTC U11 Life.

Ani cena u nás nie je vysoká a stále ide o rozumnú voľbu. Online predajca Cafago ho ponúka lacnejšie, za 220 EUR. Suma však finálna nie je. Po zadaní kódu s textom JPZ146 do poľa v košíku cena klesne na výborných 179,79 EUR.

Kód tak môže vykompenzovať napríklad expresné doručenie, ktoré stojí necelých 12 EUR.

xiaomi mi a1
© Cafago

Xiaomi Mi A1 Cafago predáva s osemjadrovým čipsetom Snapdragon 625, obrazovkou s 5,5-palcovou uhlopriečkou, FHD 1080p rozlíšením a s bežným pomerom strán. Pamäťovú kombináciu pokrývajú kapacity 4 GB a 64 GB v prípade úložiska. Na zadnej strane celokovového tela sa okrem snímača odtlačkov vynímajú dva 12 Mpx fotoaparáty.

Projektor

Cena: 31 € | Kupón: JV23EU | Dostupnosť:

Máme ešte jeden zľavový kód, ktorý patrí jednoduchšiemu projektoru pre počítače a smartfóny. S použitím kódu stojí asi 31 EUR a k dispozícii je skladom v Nemecku s príplatkovým poštovným (+9,22 EUR).

Projektor je veľmi kompaktný, zmestí sa do jednej ruky, čo príde vhod pri cestovaní na chatu alebo do školy. LED lampa projektora vyčaruje jas 400 lúmenov, obraz s kontrastným pomerom 800:1 a iba základným rozlíšením 320 x 240 pixelov.

LED projektor
© Cafago

Na projektore vidíme rozhrania HDMI, USB, microUSB, slot na pamäťovú TF kartu a dokonca 3,5 milimetrový audio konektor. Podrobnosti získate v odkaze vyššie a aby sme nezabudli, zľavový kód pre projektor má text JV23EU.

Pozor, kód je platný iba do konca januára.