Úvod Zariadenia UMIDIGI S2 Lite: Máme plnú špecifikáciu priamo od výrobcu!

UMIDIGI S2 Lite: Máme plnú špecifikáciu priamo od výrobcu!

UMIDIGI

0
UMIDIGI S2 Lite
© UMIDIGI

UMIDIGI S2 Lite je novinkou v portfóliu výrobcu známych inteligentných mobilných telefónov, ktoré na seba upozorňujú hlavne nízkou cenou. Výnimkou nie je ani elegantný model strednej triedy.

UMIDIGI S2 Lite v sebe sústreďuje snáď všetky trendy nastolené pre rok 2018. Máme tu užší a vyšší displej, duálny „bokeh“ fotoaparát, technológiu pre rozpoznávanie tváre a dlhú výdrž na jedno nabitie, o ktorú sa postará batéria s nadštandardnou kapacitou.

Fullscreen displej

UMIDIGI S2 Lite má veľmi tenké rámiky, keďže asi 90 percent prednej plochy zaberá displej s pomerom strán 18:9 a HD+ rozlíšením, ktorý chráni odolná vrstva Gorilla Glass 4.

5,99-palcová uhlopriečka IPS obrazovky je ako stvorená pre hranie hier, sledovanie filmov a videí či iného pestrého obsahu.

UMIDIGI S2 Lite
© UMIDIGI

Dva dni výdrže

Dvojdňová výdrž sa výrobcovi sľubuje ľahko, keďže sa v útrobách smartfónu nachádza batéria s kapacitou 5 100 mAh. Šetrnejší jedinci sa môžu dostať aj ďalej.

Každopádne ak si chcete byť skutočne istí, že vám smartfón vydrží na jedno nabitie minimálne od skorého rána do neskorého večera, na väčšia kapacita akumulátora predstavuje stávku na istotu.

UMIDIGI S2 Lite potrebuje tri hodiny na to, aby sa nabil do plnej 100 percentnej kapacity.

UMIDIGI S2 Lite
© UMIDIGI

Omnivision fotoaparát

Duálny fotoaparát pre UMIDIGI S2 vyrobila spoločnosť Omnivision. Senzor OV1688016 Mpx a dopĺňa ho druhý 5 Mpx fotoaparát, ktorého úlohou je vyhodnotenie hĺbky ostrosti pre neostré pozadia snímok.

Aktualizácia na Android 8.1 a 3D Face ID 

UMIDIGI S2 Lite je vybavený OS Android vo verzii 7.0 Nougat. Podľa oficiálnych stránok výrobcu sa pripravuje aktualizácia na OS Android 8.1 Oreo, ktorá bude formou OTA rozhrania distribuovaná niekedy v máji.

Ak nebudete chcieť využívať snímač odtlačkov na zadnej strane, siahnuť môžete po 3D Face ID funkcii pre rozpoznávanie tváre. Nová generácia systému skenuje väčšiu oblasť tváre, čo umožní rýchlejšie a presnejšie rozpoznávanie.

UMIDIGI S2 Lite
© UMIDIGI

Predpredaj 

UMIDIGI S2 Lite štartuje predpredaj s cenou 149,99 EUR. Druhé kolo predpredaja začína 22. januára a pokiaľ chcete dostať zľavu 20 dolárov, stačí zanechať e-mail TU, na oficiálnej stránke výrobcu.

Podrobný výpis všetkých parametrov smartfónu UMIDIGI S2 Lite nájdete na tejto adrese, v oficiálnom výpise priamo od výrobcu.