Úvod Zariadenia Neprehliadni Oukitel C8 s cenou hlboko pod stovkou alebo model MIX 2...

Neprehliadni Oukitel C8 s cenou hlboko pod stovkou alebo model MIX 2 takmer bezrámikov!

0
oukitel C8

Populárny online predajca TomTop spustil takzvaný bleskový predaj pre dva zaujímavé smartfóny značky Oukitel, ktoré zastupujú ako základnú kategóriu zariadení, tak modernú koncepciu takmer bez rámikov.

Cenovo najpríťažlivejšie asi pôsobí Oukitel C8, ktorý môže byť váš za asi 67 EUR. Skromnejšie parametre bohate postačia na komunikáciu, prehliadanie internetových stránok alebo na jednoduchšie operácie.

Čo je zaujímavé, napriek cene je smartfón vybavený displejom s moderným pomerom strán 18:9. Má uhlopriečku 5,5″ a kompromisnejšie HD 720p rozlíšenie. O výkon sa inak stará štvorjadro od MediaTeku, 2 GB operačnej pamäte a napríklad 16 GB úložisko.

oukitel C8
© Oukitel

Vzhľadom na nenáročnejšie parametre je 3000 mAh kapacita batérie viac ako dostatočná. Nechýba podpora pre 800 MHz LTE pásmo a operačný systém Android v novšej verzii 7.0 Nougat.

V bleskovom predaji sa nachádza 400 kusov tohto zariadenia, no stále ich je k dispozícii dostatok. Detaily nájdete na webe predajcu.

Drahšiu, ale nadupanejšiu voľbu s moderným dizajnom predstavuje Oukitel MIX 2. Ďalší z radu MIX 2 zariadení sa nevymyká z už dobre známych vlastností. To znamená, že dostaneme 5,99″ displej s jedným hrubším rámikom v spodnej časti.

FHD+ rozlíšenie je spojené s pomerom strán 18:9, rozbehnuté procesy na pozadí systému podrží veľká 6 GB operačná pamäť, užívateľské dáta zhltne 64 GB interné úložisko a nadštandardnú dávku výkonu zase posunie čipset Helio P25.

oukitel MIX 2
© Oukitel

Výborné môžu byť snímky zhotovené 21 Mpx primárnym fotoaparátom, ktorému asistuje 2 Mpx snímač. Predná kamera má rozlíšenie 13 Mpx.

S cenou nižšou ako 20 EUR sa v ponuke nachádza aj Array MY3, inteligentný náramok na zápästie s farebným LCD displejom s uhlopriečkou 0,96″. Aj keď ide o ten najlacnejší kúsok, vybavený je snímačom srdcovej frekvencie a odolnosťou na úrovni krytia IP65.

90 mAh akumulátor zabezpečí 3 až 7 dní pohotovostnej výdrže a náramok spojíte so smartfónom klasicky pomocou Bluetooth technológie a pridruženej aplikácie. Zápästie nezaťaží ani jeho 22-gramová váha.

array MY3
© Oukitel

Ak pri objednávke zadáte kód s textom AJMY3, cena náramku klesne zo 17-tich EUR na podstatne atraktívnejších 13,75 EUR.