Úvod Zariadenia Modernizovaný Koolnee K1 Trio sa predstavuje novom VIDEU

Modernizovaný Koolnee K1 Trio sa predstavuje novom VIDEU

Tlačová správa.

0
KOOLNEE k1 Trio
© Koolnee

Výrobca Koolnee prednedávnom modernizoval svoj vôbec prvý smartfón a výsledkom je model K1 Trio. Dizajn typický pre kórejských výrobcov nahradilo prevedenie bez rámikov o troch stranách.

Výrobca Koolnee pochádza z hlavného mesta hardvéru, z čínskeho Šen-čenu. Nové technologické produkty už nechce ponúkať iba domácim zákazníkom. Po vzore iných výrobcov si chce nájsť zákazníkov na celosvetovom trhu.

KOOLNEE k1 Trio
koolnee K1 trio

Trhovou zbraňou má byť práve smartfón Koolnee K1 Trio, ktorý má odzrkadľovať požiadavky zákazníkov. Či miestnych, nevedno. Každopádne, podľa výrobcu užívatelia viac preferujú umiestnenie snímača odtlačkov prstov na prednej strane, čomu zodpovedá modernizovaný dizajn.

Aj určite dôležitejšie požiadavky na výdrž batérie reflektuje 4200 mAh akumulátor, ktorý je objemnejší oproti predošlej verzii smartfónu. Smartfón inak poháňa osemjadrový čipset MediaTek, 6 GB RAM alebo rovno 128 GB úložisko. Vizitka zariadenia s kompletnou špecifikáciou sa nachádza na oficiálnej stránke výrobcu.

koolnee K1 trio
© Koolnee

Koolnee nedisponuje iba výrobnými kapacitami. V rámci spoločnosti tiež prevádzkuje centrum, ktoré je zamerané na výskum a vývoj. Koolnee K1 Trio vstúpi do prvého zvýhodneného predaja už 29. januára, a to v rámci kapacít online predajcov Gearbest, TUBanggood, TU a niekoľkých ďalších.

S Kolnee K1 Trio sa môžete zoznámiť prostredníctvom nedávno zverejneného videa, alebo na Facebooku a oficiálnej stránke výrobcu.