CES 2018 je veľkou udalosťou, ktorá momentálne ovláda všetky technologické weby a nadšencov. Aktuálnej pozornosti sa rozhodol využiť aj čínsky predajca Geekbuying, ktorý v rámci trvania tejto udalosti spustil, ako inak, akciovú ponuku.

V nej môžete nájsť naozaj veľké množstvo zariadení z rôznych oblastí a od rôznych výrobcov. Ponuka je opäť rozdelená do viacerých kategórií. Vybrať si teda môžete z ponuky Smart Home, Smartphones, PC Gamig World, Creative RC & Cameras, Intelligent Mobility či Electronic Gadgets.

Jednou kategóriou je aj 2018 CES Promo Code, v ktorej nájdete 10 zariadení s prideleným akciovým kódom a na ktorú sa zameriame.

One Plus 5T

Cena: 392,72 € | Kód: THCSEGJC

Žiadaný kúsok a obľúbený kúsok, ktorý bol predstavený len nedávno (november 2017), je poháňaný osemjadrovým čipom Snapdragon 835 s taktom 2,45 GHz, ktorému asistuje kombinácia 6 GB pamäti RAM a 64 GB úložiska. Zabudnúť však nemôžeme ani na grafiku Adreno 540 a 3 300 mAh batériu s podporou vlastnej technológie rýchlonabíjania Dash Charge od OnePlus.

oneplus 5T
Zdroj: OnePlus

Výrobca vybavil OnePlus 5T displejom s 6,01-palcovou uhlopriečkou, Full HD rozlíšením, 2.5D zaoblením a ochrannou vrstvou Gorilla Glass 5. V zúženom čele na prednej strane nájdete selfie kameru vybavenú 16 Mpx rozlíšením a označením SONY IMX371.  Čo sa týka primárnej kamery, tá je opäť rozdelená do dvoch šošoviek, takisto od výrobcu SONY, s 16 Mpx a 20 Mpx rozlíšeniami.

Súčasťou výbavy je samozrejme aj plná podpora LTE, snímač odtlačkov prstov na zadnej strane, NFC, USB-C či Dual SIM. Pre nižšiu cenu však nezabudnite vyplniť zľavový kód.

Xiaomi Mi A1

Cena: 179,55 | Kód: WKJEBEQA

Ďalším zariadením, ktoré je teraz k dipozícii so zľavovým kódom je tiež takisto obľúbený Mi A1 od populárneho čínskeho výrobcu Xiaomi. Bol vybavený kovovou konštrukciou, v ktorej je osadený 5,5-palcový Full HD displej. Na ňom si budete môcť okrem iného prezerať aj fotografie vytvorené duálnou kamerou s 12 Mpx a 12 Mpx rozlíšeniami či selfie fotografie sprostredkované 5 Mpx snímačom.

Xiaomi Mi A1
Xiaomi Mi A1 © Xiaomi

Xiaomi Mi A1 pracuje vďaka procesoru Snapdragon 625 s ôsmimi jadrami taktovanými na 2,0 GHz, grafike Adreno 506, 4 GB operačnej pamäti či 64 GB úložiska s možnosťou rozšírenia o micro SD kartu s maximálnou kapacitou 128 GB. Samozrejmosťou je aj 3080 mAh batéria.

Vo výbave tiež nájdete snímač odtlačkov prstov, USB-C či podporu LTE pripojenia, avšak s absenciou 800 MHz pásma.

Kompletné špecifikácie nájdete na oficiálnej stránke predajcu. Ani v tomto prípade však nezabudnite na zľavový kód.

– Tlačová správa –