Úvod Zariadenia Odolný Vernee Active so 4200 mAh batériou vstúpil do predpredaja, takáto je...

Odolný Vernee Active so 4200 mAh batériou vstúpil do predpredaja, takáto je cena

0

Smartfón Vernee Active s odolnými vlastnosťami bol predstavený iba nedávno, aktuálne sa už ale nachádza v prvom predpredaji. Cena je vyššia ako sme pri tomto výrobcovi zvyknutí, ale na druhú stranu ponúka dokonalejšiu výbavu.

Vernee Active má pomerne civilný výzor vzhľadom na to, že disponuje certifikáciou IP68 a zosilnenou konštrukciou, ktorá odolá pádom. Zadná strana je navyše potiahnutá uhlíkovými vláknami, ktoré len tak nepoškodíte.

Odolný smartfón poháňa najnovší čipset z produkcie spoločnosti MediaTek, ktorý má osem jadier a nazýva sa Helio P25. 5,5-palcový displej prichádza s plným FHD 1080p rozlíšením a kompromis sa netýka ani pamätí.

vernee active
Vernee Active na prvý pohľad nevyzerá ako odolný smartfón © Vernee

6 GB RAM a 128 GB úložisko musí stačiť aj tým najnáročnejším. Výdrž na jedno nabitie musí byť minimálne dobrá, keďže sa v útrobách nachádza až 4200 mAh akumulátor s rýchlym nabíjaním Pump Express+.

Vernee okrem toho používa iba mierne upravenú čistú formu operačného systému Android 7.0 Nougat. Novinka sa nachádza v predpredaji u predajcu TomTop s cenou približne 240 EUR.

Kompletnú špecifikáciu nájdete priamo na stránke predajcu. Prikladáme aj dve promo videá výrobcu, ktoré vás so zariadením zoznámia.

Vernee Active