Rok 2017 sa už chýli k svojmu koncu, a tak je načase využiť zľavy, ktoré predajcovia opäť ponúkajú. Internetový predajca Geekbuying sa rozhodol pripraviť opäť veľkú výpredajovú akciu, do ktorej zaradil tie najpopulárnejšie zariadenia tohto roka.

Ponuka je opäť rozdelená do viacerých kategórií, medzi ktorými môžete nájsť napríklad smartfóny, laptopy, tablety, nositeľné zariadenia či technologické doplnky do domácností.

>>> Zobraziť kompletnú ponuku <<<

Keďže je zariadení naozaj celá kopa, rozhodli sme sa vybrať aspoň pár najznámejších.

MEIZU M5S

Cena: 95,21 €

Toto zariadenie je odeté do kovovej konštrukcie, do ktorej je osadený kompaktný 5,2-palcový displej s HD rozlíšením, snímač odtlačkov prstov na prednej strane integrovaný do domovského tlačidla, primárny fotoaparát s rozlíšením 13 Mpx, clonou f/2.2, dvojtónovým LED bleskom a tiež predný selfie snímač, ktorému sa ušlo 5 Mpx rozlíšenie a svetelnosť f/2.0.

Do vnútra odolnej konštrukcie výrobca umiestnil procesor MT6753 s ôsmimi jadrami Cortex-A53 o takte 1,3 GHz, ktorému asistuje grafický čip ARM Mali T720, 3 GB operačná pamäť RAM či 32 GB úložisko, ktoré je možné rozšíriť o pamäťovú kartu s maximálnou kapacitou 128 GB. Samozrejmosťou je aj 3 000 mAh batéria.

Súčasťou výbavy je tiež vlastný OS Flyme 5, ktorý stojí na základe Android 6.0 Marshmallow a podpora Dual SIM. Nenájdete tu však podporu 800 MHz LTE pásma.

Cena: 95,21 EUR.

Blackview A7 Pro

Cena: 55,60 €

Tento kúsok patrí skôr do nižšej triedy zariadení, ktorá je vhodná napríklad pre vašu ratolesť alebo pre menej náročného užívateľa.

Blackview A7 Pro ponúka takisto kompaktný displej s uhlopriečkou 5,0 palcov a s HD rozlíšením, prednú kameru s 5 Mpx rozlíšením a duálnu kameru na zadnej strane v kombinácii 8 Mpx + 5 Mpx.

V útrobách je osadený štvorjadrový procesor MT6737 s taktom jadier 1,3 GHz, ktorému asistuje 2 GB operačná pamäť a 16 Mpx úložisko s možnosťou rozšírenia o 32 GB pamäťovú kartu. Tiež tu nájdete 2800 mAh batériu.

Vo výbave tiež nájdete OS Android vo verzii 7.0 Nougat či dokonca plnú podporu LTE.

V ponuke predajcu Geekbuying sa toho však nachádza oveľa, oveľa viac. Tieto a všetky ostatné zariadenia nájdete na oficiálnej stránke predajcu.