Úvod Recenzie Slepý FOTO test: Huawei Mate 10 Pro je najlepšie fotiacou vlajkovou loďou!

Slepý FOTO test: Huawei Mate 10 Pro je najlepšie fotiacou vlajkovou loďou!

Proti sebe sme postavili TOP fotomobily tohto roka. Ktorý z nich dokázal najviac zaujať?

7

Pred týždňom sme sa vás opýtali na to, ktorý z nami testovaných telefónov fotil najkrajšie. Proti sebe sme postavili veľké mená, ako Huawei Mate 10 Pro, Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, Nokia 8 či konkurenčný iPhone X.

Sedem rôznych záberov, sedem rôznych scén a niekoľko rôznych svetelných podmienok. Presne tomu museli čeliť najmodernejšie zariadenie, ktoré sú momentálne dostupné na trhu. Ktoré z nich to však zvládlo najlepšie? Poďme si najskôr odhaliť, ktorý telefón sa schovával za ktorým písmenkom.

  • A – iPhone X
  • B – OnePlus 5
  • C – Samsung Galaxy Note 8
  • D – Nokia 8
  • E – Huawei Mate 10 Pro

Pri pohľade na výsledky z ankety je okamžite jasné, že jeden smartfón zvládol všetky podmienky lepšie, než tie ostatné. Je ním Huawei Mate 10 Pro, ktorý dokázal zvíťaziť pri všetkých snímkach, ako aj v celkovom hodnotení. Pôsobivé výsledky podčiarkli tvrdenia samotnej spoločnosti, ako aj expertov, ktorí zariadenie testovali.

Víťaz – Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 dokázal získať celkom 4 313 hlasov zo všetkých fotografií, čo predstavuje až 42,5 % všetkých hlasov. Pri celkovom hodnotení fotoaparátu (posledná anketa) dosiahol ešte zaujímavejších 59,3 % hlasov.

Druhé miesto celkom prekvapivo obsadil OnePlus 5 (Android 8.0 Oreo beta), za ktorým sa umiestnil Samsung Galaxy Note 8. Zaujímavé je, že najnovšia vlajková loď od Apple, iPhone X, skončil až na 4. mieste, za ktorým sa umiestnila až Nokia 8, no aj to veľmi tesne. Samotné zábery si môžete pozrieť nižšie.

Fotka 1

[totalpoll id=“188831″]

Fotka 2

[totalpoll id=“188833″]

Fotka 3

[totalpoll id=“188836″]

Fotka 4

[totalpoll id=“188839″]

Fotka 5

[totalpoll id=“188841″]

Fotka 6

[totalpoll id=“188844″]

Fotka 7

[totalpoll id=“188846″] [totalpoll id=“188849″]

Nakoniec nám už ostáva len zablahoželať víťazovi a poďakovať porazeným za účasť! Výrobcovia neustále vylepšujú fotoaparát tak, aby čo najviac redukovali nutnosť ťahať so sebou digitálny kompakt. Vyzerá to tak, že tento rok sa to najviac podarilo Huawei a jeho skutočne vydarenému Huawei Mate 10 Pro. Sme zvedaví, čo si pre nás pripraví budúci rok.