BLUBOO S8+ je najnovším zariadením v portfóliu čínskeho výrobcu, ktorý bol len nedávno (11.11.) vypustený do sveta so značnou zľavou. V porovnaní s jeho predchodcom bolo vylepšených niekoľko aspektov.

Vo videu môžeme vidieť novinku v troch farbách – v čiernej, modrej a striebornej. Niet pochýb o tom, že práve strieborné prevedenie je vďaka zrkadlovému efektu príťažlivé najviac.

BLUBOO S8+ taktiež prichádza s väčším, 6,0-palcovým displejom s rozlíšením HD+ či pomerom strán 18:9. Pre jednoduchú manipuláciu bol umiestnený snímač odtlačkov prstov na zadnú stranu, na ktorý vám prirodzene padne ukazovák. Ako tiež môžete vo videu vidieť, farebný kontrast a jas sa zdá byť vyšší, ako by sa očakávalo. Podľa inžinierov z BLUBOO je to vďaka prísnej optimalizácii softvéru. Novinka tiež prichádza s vyššou pamäťovou kombináciou – 4 GB pre RAM a 64 GB pre úložisko. Ďalšie podrobnosti sa dočítate v nasledujúcich oficiálnych prehľadoch.

Vo vnútri boxu nájdete okrem telefónu aj rýchleho sprievodcu, záručnú kartu, ochranné puzdro a ochrannú fóliu, dva USB káble či dva adaptéry typu C.

Novinka je ešte stále vo svojom úvodnom období, čo znamená, že prvých 1 111 kupujúcich môže novinku získať len za 149,99 dolárov. Ak chcete byť medzi nimi, navštívte stránku oficiálneho predajcu.