Práve dnes, 11. novembra, prebieha v Číne obrovský sviatok plný rôznych zliav a akciových ponúk. Internetoví predajcovia sú plní najrôznejšieho zlacneného tovaru za veľmi lákavé ceny.

Geekbuying nie je výnimkou. Na jeho stránke toho nájdete naozaj neúrekom, a preto sme pre vás vybrali aspoň pár zariadení pre inšpiráciu, ktoré môžete využiť buď ako darček k blížiacim sa Vianociam alebo len tak potešiť seba či niekoho blízkeho.

>>> Zobraziť akciovú ponuku Geekbuying <<<

Xiaomi Redmi 4X

Tento kovový kúsok disponuje 5,0-palcovou uhlopriečkou, 2.5D zakrivením a HD rozlíšením, 13 Mpx primárnou kamerou (f/2.0, PDAF, LED blesk), 5 Mpx sekundárnou kamerou či snímačom odtlačkov prstov.

Pohon zastrešuje osemjadrový Snapdragon 435 s taktom 1,4 GHz, grafický čip Adreno 505, 3 GB pamäť RAM, 32 GB úložisko (+ microSD do 128 GB) a 4100 mAh batéria s podporou rýchleho nabíjania.

xiaomi_redmi_4x
© geekbuying.com

So zľavovým kódom „PAYPAL“ môže byť Xiaomi Redmi 4X váš za akciovú cenu 111,11 dolárov.

>>> Zobraziť Xiaomi Redmi 4X <<<

Xiaomi Redmi Note 4

Ďalší smartfón produkcie rovnakého výrobcu je takisto odetý do kovového tela, do ktorého je osadený 5,5-palcový Full HD displej s elegantným 2.5D zaoblením, snímač odtlačkov prstov či 13 Mpx primárna (f/2.0, PDAF, LED blesk) a 5 Mpx predná kamera.

O pohon sa v tomto prípade stará Snapdragon 625 s desiatimi jadrami o takte 2,0 GHz, grafický čip Adreno 506, 3 GB RAM, 32 GB úložisko (+ 128 GB microSD) či 4100 mAh batéria.

Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi Note 4

Súčasťou výbavy je tiež podpora Dual SIM, Android 6.0 Marshmallow (MIUI 8) či plná podpora LTE.

Jeho cena bude po použití kódu „PAYPAL“ predstavovať 130,99 dolárov.

>>> Zobraziť Xiaomi Redmi Note 4 <<<

Huawei Band 2 Pro

Smart náramok od Huawei pritiahne pohľady vďaka farebným možnostiam, ktoré si môžete prispôsobiť podľa nálady či vkusu. Pre výborný prehľad poslúži PMOLED displej, ktorý vám okrem zobrazovania času tiež ukáže všetky informácie o vašej aktivite či notifikáciách.

Ak patríte medzi tých aktívnejších, Huawei Band 2 Pro určite oceníte a naplno využijete. Dokonca aj pri plávaní. Tiež disponuje GPS, vďaka ktorej si môžete skontrolovať, ako sú na tom vaše bežecké aktivity. Využívať ho na jedno nabitie bude možné 21 dní vďaka 100 mAh batérii.

Cena Huawei Band 2 Pro bude po použití kódu „XVNHZPAG“ predstavovať 49,99 dolárov.

>>> Zobraziť Huawei Band 2 Pro <<<

Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite

Pre svoje fitness aktivity tiež môžete využiť aj tieto hodinky produkcie Xiaomi. Tiež disponuje displejom, ktorý má v tomto prípade uhlopriečku 1,28 palca, HD rozlíšenie a ochranu v podobe Gorilla Glass. Batéria sľubuje až 45-dňovú výdrž vďaka 190 mAh kapacite.

Anglická verzia hodiniek tiež disponuje GPS, senzorom srdcovej činnosti či schopnosťou upozorniť vás na prichádzajúci hovor a iné notifikácie.

Cena? S kódom „PAYPAL“ 54,99 dolárov.

>>> Zobraziť Xiaomi Huami Amazfit Bip Lite <<<

Xiaomi Mijia Roborock Vacuum Cleaner 2

Šikovný pomocník do domácnosti sa o neporiadok postará vtedy, keď sa vám nebude chcieť. Robotický vysávač od Xiaomi je spoľahlivý pri udržaní čistoty vášho obydlia a dokonca dokáže povysávať aj mokré povrchy.

Senzor na jeho tele, ktorý funguje ako periskop, si najprv zmapuje miestnosť, ktorú má upratať, zaznamená všetky prekážky, ktoré si zapíše do pamäti a pustí sa do upratovania.

Zapnúť a vypnúť ho budeme môcť buď prostredníctvom aplikácie vo svojom smartfóne, na ktorý vám aj odošle upozornenia o ukončení upratovania či o tom, že sa zamotal do kúpeľňovej predložky, alebo ho môžete ovládať aj manuálne, a to tlačidlom umiestneným priamo na jeho tele.

Upratať vám zvládne celý byt. Pri živote ho totiž drží 5200 mAh batéria, ktorá zabezpečí 2,5-hodinovú dobu upratovania. Ako sa nabíja? Sám. Pri detekcii nízkej batérie alebo po skončení práce sa vysávač sám vráti do svojho nabíjacieho docku.

Jeho cena bude s použitím kódu „PAYPAL“ predstavovať 384,11 dolárov.

>>> Zobraziť Xiaomi Mijia Roborock Vacuum Cleaner 2 <<<

Xiaomi Mi Notebook Pro

Výrobca skúsil aj odvetvie notebookov a zaznamenal veľký úspech. Tento kúsok disponuje 15,6-palcovou uhlopriečkou displeja s Full HD rozlíšením.

O jeho pohon sa stará procesor Intel Core i5-8250U, grafika NVIDIA GeForce MX150, 8 GB RAM256 GB úložisko. Interakciu s používateľom zastrešuje OS Windows 10.

Vo výbave tiež nájdete 1 Mpx kameru či snímač odtlačkov prsta. Všetky podrobné informácie sa dozviete v odkaze nižšie.

Cena Xiaomi Mi Notebook pro bude po zľave vďaka kódu „PAYPAL“ predstavovať 874,99 dolárov.

>>> Zobraziť Xiaomi Mi Notebook Pro <<<