Úvod Zariadenia Sprav si Vianoce ako pán: Tieto telefóny sú v MEGA zľavách!

Sprav si Vianoce ako pán: Tieto telefóny sú v MEGA zľavách!

0
bluboo S8

Bluboo S8 skvele napodobňuje štýlový vzhľad populárneho smartfónu Galaxy S8 z dielne Samsungu. Bluboo sa však pohybuje v úplne iných cenových vodách.

Bluboo S8 dokáže byť váš za 116,79 €, a to vďaka kódu so zľavou. Bluboo S8 má 5,7-palcový HD+ displej s pomerom strán 18:9, ku ktorému sa už stihla prikloniť väčšina výrobcov.

Je jasné, že za dané peniaze nedostanete trhača výkonnostných rekordov. Čipset MediaTek, ktorý má osem jadier a takt 1,5 GHz, pokryje väčšinu bežných potrieb od sociálnych sietí, cez messenger aplikácie a prehliadanie internetu.

To isté platí aj o 3 GB kapacite operačnej pamäte a 32 GB internom úložisku, ktoré dokážete rozšíriť pomocou microSD karty. Musíte ju ale vymeniť za jednu z dvojice použiteľných 4G (aj 800 MHz) SIM kariet.

bluboo S8
Bluboo S8

Výrobca rozdelil medzi dva fotoaparáty 16 Mpx a 3 Mpx rozlíšenia, pričom sú oba súčasťou zadnej strany s texturovaným povrchom a snímačom odtlačkov. Dôležitejšia je až 3450 mAh batéria, ktorá bez problémov potiahne celodenné používanie.

Bluboo k modelu S8 pribalí okrem nabíjačky aj ochranný kryt, USB vodič a adaptér pre slúchadlá z USB C na 3,5 mm výstup. Kód so zľavou, ktorý zadáte pri objednávke, má znenie OPZ175 a jeho platnosť vyprší presne 30. novembra.

Bluboo S8 nájdete v ponuke predajcu Cafago na tejto adrese.

Trochu exotickejšie, no ešte lacnejšie riešenie rovnakého predajcu predstavuje model Vkworld Mix Plus. Tak ako iné Mix smartfóny, aj Vkworld má displej bez rámikov o troch stranách a výraznú bradu v spodnej časti.

Pôvodnú cenu necelých 119 eur si viete znížiť na 90,49 €, čo už je podstatne lepšie. Zľavový kód OPZ0140 má obdobnú platnosť do 30. novembra.

Vkworld Mix Plus
Vkworld Mix Plus

Aj tento model má 3 GB kapacitu operačnej pamäte a 32 GB úložisko. Displej je ale menší, má 5,5-palcovú uhlopriečku, bežný pomer strán 16:9 a HD rozlíšenie. Pod kapotou bije základný MediaTek, 2850 mAh batéria a operačný systém Android vo verzii Nougat.

Lacný Vkworld Mix Plus a ďalšie detaily nájdete v tomto odkaze.