Úvod Cat Cat S60 Telefón pre hrdinov: Hasiči nemali termokameru, dostali najlepšie mobilné riešenie!

Telefón pre hrdinov: Hasiči nemali termokameru, dostali najlepšie mobilné riešenie!

2

Za to, ako bezpečne sa cítime môžeme ďakovať hlavne záchranným zložkám. Neodlučiteľnou súčasťou ľudí, ktorí nás držia v bezpečí sú tak samozrejme aj hasiči. Neboja sa bojovať s plameňmi pohltenými budovami, autami či čímkoľvek iným.

Často sú to práve oni, kto pomáha ako prvý pri autonehodách. Jednoducho, bez hasičov by to nešlo.

Bolo preto pre nás celkom nepochopiteľné, ako hasiči v jednom z okresných miest vo svojej výbave nemali termokameru, ktorá by im podstatne uľahčila prácu a zvýšila efektivitu výjazdov k požiarom. AndroidPortal.sk sa preto spojil s CAT Slovensko a jednu, povedzme mobilnú termokameru, sme im odovzdali.

Ako hasiči využijú CAT S60

CAT S60 disponuje zabudovanou termokamerou, ktorá je schopná odhaliť horúce miesta aj vtedy, keď sa na prvý pohľad zdá, že mohol byť plameň uhasený. Ideálne je to napríklad pri požiaroch senníkov či striech, keď sa hasiči musia presvedčiť o tom či to ešte niekde netlie.

S60-tka od CAT je pre to ako stvorená. Nosiť ju môžu kľudne aj vo vrecku, stačí ju vytiahnuť a zmerať všetko, čo je potrebné. Okrem toho môžu zábery nasnímať a uložiť pre neskoršiu analýzu. Jednoducho, perfektné riešenie pre skutočných hrdinov.

Telefón s termokamerou sme testovali už pred rokom, plnú recenziu nájdeš na odkaze nižšie. Rovnako prikladáme aj fotografie z odovzdávania telefónu a veríme, že hasičom skutočne pomôže!

Za spoluprácu ďakujeme spoločnosti CAT Slovensko a lučeneckým hasičom!