Úvod Aplikácie Páči sa vám plávajúca lišta smartfónu LG V30? Používať ju môžete aj...

Páči sa vám plávajúca lišta smartfónu LG V30? Používať ju môžete aj na svojom smartfóne

0
LG V30

LG V30 prešiel oproti dvom predošlým generáciám významnou zmenou. Primárny displej a malý sekundárny panel nahradila jedna veľká OLED plocha, ktorá zaberá takmer celú prednú stranu.

Sekundárny displej síce nebol mainstream, no jeho používanie bolo praktické. Našli ste v ňom upozornenia a skratky pre často používané aplikácie alebo kontakty. Vývojári tento prvok nahradili softvérovým riešením.

LG V30 tak dostal takzvanú plávajúcu lištu, ktorá je súčasťou užívateľského prostredia a domácej obrazovky smartfónu. Lišta funkcie sekundárneho displeja zastupuje dobre. Navyše je viac poruke ako sekundárny displej, po ktorom ste sa predsa len museli naťahovať do najvyšších partií prednej strany.

Ak sa vám užívateľský nápad vývojárov z LG páči, môžete ho mať vo svojom inteligentnom mobilnom telefóne tiež.

Vývojár, ktorý na fóre Reddit vystupuje pod prezývkou tuannguyenht, vytvoril aplikáciu s názvom Floating Bar LG V30. Appka verne kopíruje originálny prvok zo zariadenia LG V30, pričom je kompatibilná so všetkými smartfónmi s OS Android 4.4 a vyšším.

Aplikáciu s môžete stiahnuť bezplatne z obchodu Play. Nachádza sa v nej pár menších in-app nákupov, ktoré rozšíria funkcionalitu a odstránia reklamy. Lišta je však dobre použiteľná aj bez ich uhradenia.

Vďaka panelu získate rýchly prístup k obľúbeným aplikáciám, internetovým stránkam, kontaktom alebo nastaveniam a lištu je možné po obrazovke presúvať podľa potreby.

Aplikáciu Floating Bar LG V30 nájdete v obchode Google Play, kam vás dopraví tento odkaz.