Úvod Zariadenia Neprehliadnite obrnený DOOGEE S60 alebo celokovový LeEco Le S3. Máme zľavové kódy!

Neprehliadnite obrnený DOOGEE S60 alebo celokovový LeEco Le S3. Máme zľavové kódy!

0
doogee S60
Ak by mal Batman smartfón, vyzeral by nejak takto

Od dnes počas ďalších desať dní bude platiť cenové zvýhodnenie pre dva zaujímavé smartfóny. K dispozícii je prémiová stredná trieda z minulého roka, ale aj podstatne zaujímavejší tohtoročný model do nehostinných podmienok.

DOOGEE S60 sa ideálne hodí do sychravého počasia a k blížiacej sa zime. Neublíži mu voda, sneh, prach ani tvrdšie nárazy, ktoré patria k lyžovačkám, koncoročným chatám či práci v exteriéri.

DOOGEE S60 je poriadne obrnený, čo môžete vidieť na jeho snímke nižšie (krytie IP68). V masívnom tele sa nachádza veľká batéria a veľmi schopná hardvérová výbava. K dispozícii je tiež novší Android 7.0 Nougat.

doogee S60
DOOGEE S60

Čipset Helio P25 spolu so 6 GB RAM a 64 GB internou pamäťou pohodlne utiahne 4G konektivitu (aj 800 MHz), aktívne GPS, dve nanoSIM karty či snímač odtlačkov prstov na zadnej strane. K slovu tiež môžu prísť akékoľvek aplikácie a hry, ktorým sa dokážete venovať poriadne dlho vďaka až 5580 mAh batérii.

DOOGEE pri novom zariadení zvolilo bezdrôtovú technológiu nabíjania, ktorá je podporovaná v rámci rozšíreného štandardu Qi. Ak budete mať naponáhlo, rýchle nabíjanie zabezpečí 12V2A adaptér.

DOOGEE S60
DOOGEE S60

Smartfón je síce masívny, no nie prerastený. IPS displej má univerzálnu uhlopriečku 5,2″ a pracuje s dostatočným FHD 1080p rozlíšením. Výrobca ešte pribalil 21 Mpx fotoaparát s clonou f/2.0 a rýchlym PDAF zaostrovaním. Niektorých poteší prítomnosť NFC konektivity.

Ultimátny smartfón je aktuálne k dispozícii za necelých 253 eur. Po zadaní kódu OCPS017 jeho cena klesne na prívetivejších 219,31 eur. Všetky potrebné deatily nájdete v odkaze vyššie, ktorý vás presmeruje priamo na stránky predajcu.

Podstatne lacnejšie vychádza vlaňajší model LeEco Le S3. 64 GB verzia nestojí ani 150 eur a pokiaľ použijete zľavový kód s textom OCPZ09, cena klesne na 126 eur aj so zahrnutou dopravou z nemeckého skladu.

leeco

LeEco Le S3 je prémiovým kúskom strednej triedy. Svedčí o tom konektor USB C, jednoliate puzdro z pevného kovu s vyleštenými hranami alebo 21 Mpx fotoaparát. 3000 mAh kapacita akumulátora je šedým priemerom, no aspoň ho nabijete pomocou rýchlej technológie.

LeEco Le S3
LeEco Le S3

Desaťjadrový čipset MediaTek Helio X20 komunikuje so 4 GB operačnou pamäťou, grafikou Mali T880 a staršou verziou OS Android 6.0 Marshmallow. Na prednej strane nájdete okrem kapacitných tlačidiel a 8 Mpx kamery aj 5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením.

Kompromis nízkej ceny sa dotýka 4G LTE pripojenia, ktoré nepokrýva 800 MHz pásmo používané v našom regióne. Ak vás aktuálna akcia predsa len zaujala, odkaz vidíte v texte.