Úvod Výrobcovia Meizu Meizu M20 je nová power banka, ktorá podporuje rýchle nabíjanie v oboch...

Meizu M20 je nová power banka, ktorá podporuje rýchle nabíjanie v oboch smeroch

0
Meizu M20

Čínsky výrobca Meizu sa rozhodol aktualizovať svoju power banku, ktorú predstavil ešte v roku 2015. Nový model Meizu M20 ponúka dostatočnú kapacitu 10 000 mAh, ktorú navyše naplníte svižnejšie.

Power banky sú nesmierne obľúbeným príslušenstvom k smartfónom, akčným kamerám a rôznym gadgetom. Skvele poslúžia na cestách či v oblastiach, kde je problém dostať sa k elektrickej zásuvke.

10 000 mAh kapacita hravo pokryje víkend na horách alebo napríklad niekoľkohodinové snímanie časozberného videa akčnou kamerou. Uviesť by sa dalo hneď niekoľko príkladov využitia.

Power banku Meizu M20 nabijete za 3,5 hodiny, čo je vzhľadom na jej kapacitu viac ako slušné. Rýchle nabíjanie je limitované vyšším výkonom 18W. Funguje to aj naopak, dokonca ešte lepšie.

Meizu M20

Pokiaľ budete z power banky nabíjať mobilné zariadenie, prebiehať môže s maximálnym výkonom 24W. Všetky známe technológie rýchleho nabíjania rôznych výrobcov by tak power banka mala zvládnuť.

O zostávajúcej kapacite power banky vás informujú štyri LED indikátory a bezpečnosť užívania zabezpečí 11 rôznych riešení. Sústreďujú sa na prebitie, prehriatie, prepätie, skraty a ďalšie potencionálne elektricky nebezpečné neduhy.

Dobrou správou je, že cena power banky Meizu M20 po prepočte iba ľahko prekračuje sumu 20 eur. Tou zlou správou je dostupnosť obmedzená na čínsky trh. Power banka sa začne v Číne predávať 24. septembra 2017.

Jen viac ako isté, že po nej skočia internetoví predajcovia s medzinárodným dosahom. Doručenie do Európy by tak malo byť pomerne jednoducho realizovateľné. Užívatelia obľubujú externé batérie od Xiaomi, ktoré sú výkonné a zároveň cenovo dostupné. Meizu im postavilo veľmi schopnú konkurenciu.