Úvod KIICAA KIICAA Mix Tento krásny bezrámikový telefón je hitom: Teraz ho získaš s poriadnou zľavou!

Tento krásny bezrámikový telefón je hitom: Teraz ho získaš s poriadnou zľavou!

Tlačová správa.

0

Éra bezrámikových smartfónov je konečne tu. Na pulty predajní sa dostávajú smartfóny, ktoré ohromia nie len svojou výbavou, ale aj nádherným dizajnom.

Jedným z takýchto smartfónov je aj Leagoo KIICAA Mix. Doteraz sme o ňom veľa nevedeli, to sa však s novými informáciami o jeho špecifikáciách mení. Okrem toho, ak oň máte záujem, získať môžete aj fajnú zľavu.

Hlavné špecifikácie

  • Displej: 5,5-palcový Full HD od SHARP, bezrámikový (90 %)
  • Procesor: 8-jadrový MediaTek MT6750T, 1.5 GHz
  • Pamäť: 3 GB RAM, 32 GB úložisko
  • Fotoaparát: 13 + 2 Mpx (OV) zadný, 13 Mpx (OV) predný
  • Konektivita: USB C (aj zvuk), CAT 6 4G
  • Batéria: 3 000 mAh od LG, technológia rýchleho nabíjania
  • OS: Android 7.0 Nougat
  • Cena: 139,99 dolárov

Zariadenie sa začne predávať exkluzívne v overenom obchode GearBest.com, a to už od 21. augusta 2017. Ak ho chcete so zľavou 30 dolárov, stačí zamieriť na tento web. K nemu získate aj USB C slúchadlá, puzdro, ako aj možnosť získať telefón úplne zadarmo.

Azda najväčším pútačom tohto smartfónu je jeho displej, ktorý zaberá až 90 % prednej strany prekrytý 2.5D krycím sklom. Celý telefón má hrúbku len 7,9 mm, takže ide o relatívne tenučký smartfón. Aj vďaka jeho bezrámikovému dizajnu v ruke môžete držať veľký displej, pričom samotná konštrukcia bude mať bližšie k zariadeniam s displejmi veľkými približne 5 palcov.

Lákadlom je aj snímač odtlačkov prstov uložený na prednej strane v hardvérovom tlačidle domov. Výrobca sa pýši, že jeho snímač je najrýchlejší v tejto triede zariadení. Toto tvrdenie preveríme pri redakčnom teste.

Nakoniec, 3 000 mAh batéria bola navrhnutá tak, aby nie len dlho vydržala, ale sa aj rýchlo nabila. Vďaka 5V2A nabíjačke budete mať po 30 minútach na nabíjačke dosť šťavy (35 %) na to, aby ste si pozreli 8 hodín videa alebo telefonovali 20 hodín vkuse. Pôsobivé! Zaujímavé je aj to, že po 600 nabíjacích cykloch budete mať k dispozícii 80 % pôvodnej kapacity. LG Chem, teda spoločnosť, ktorá batériu vyrobila, sa ukazuje v tom najlepšom svetle.