Úvod KIICAA KIICAA Mix FOTO Takto vyzerá namakaný smartfón s bezrámikovým displejom, ktorý ťa finančne nezničí

FOTO Takto vyzerá namakaný smartfón s bezrámikovým displejom, ktorý ťa finančne nezničí

Tlačová správa.

0

Dnešný trh so smartfónmi je plný zariadení, ktoré sa nás snažia zaujať všelijakými spôsobmi. Od výbornej výdrže batérie, cez veľké uhlopriečky displejov či odolnosť až po, uhádli ste, pokrokové technológie zabezpečujúce čo najtenšie rámiky.

Taký je aj príbeh novinky KIICAA MIX, ktorá sa na trh chystá už čoskoro. Výrobca sa s AndroidPortal.sk podelil o prvé zábery tohto smartfónu, ktoré sú naozaj veľkolepé. Hneď na začiatok spomenieme základnú výbavu.

Tá pozostáva s 5,5-palcového bezrámikového displeja od SHARP s Full HD (1 920 x 1 080) rozlíšením a osemjadrového procesora s taktom 1.5 GHz. Nechýbajú ani 3 GB operačnej pamäte RAM, 32 GB úložisko a duálny zadný fotoaparát (13 + 2 Mpx).

Zaujímavosťou je až 90 % pomer displeja k prednej strane čo je zatiaľ vôbec najlepší výsledok spomedzi všetkých výrobcov. KIICAA MIX tak prekonáva nie len Xiaomi Mi Mix, ale aj Galaxy S8. Zariadenie poháňa 3 000 mAh batéria od LG, ktorú pomocou USB C portu nabijete technológiou rýchleho nabíjania. Po softvérovej stránke sa môžeme pripraviť na Android 7.0 Nougat.

No a nakoniec, cena. Tá je veľmi dôležitá. Toto zariadenie môže byť tvoje za 139,99 dolárov, čo je naozaj fantastická ponuka. Okrem toho, ak máš o telefón veľký záujem, nezabudni zamieriť na web výrobcu. Ak tam zadáš svoj email, nie len, že získaš kupón na 30-dolárovú zľavu, ale aj USB C slúchadlásilikónové puzdro úplne zadarmo. Zároveň si zaradený do žrebovania o, uhádol si, KIICAA MIX.