Úvod Výrobcovia Cat CAT S31 oficiálne: Telefón, ktorý je stvorený na to, aby zvládol aj...

CAT S31 oficiálne: Telefón, ktorý je stvorený na to, aby zvládol aj týranie

Značka mobilných telefónov CAT uvádza CAT S31, odolný smartfón vybavený prvkami do drsného alebo vonkajšieho prostredia, obrazovkou na použitie na priamom slnečnom svetle či za vlhka a batériou, ktorá vydrží skutočne dlho.

0

CAT S31 je nasledovníkom smartfónu CAT S30, ktorý používajú zákazníci pracujúci v priemyselných odvetviach, alebo tí, ktorí ho využívajú na rekreačné aktivity a často vystavujú svoj mobilný telefón záťaži.

Títo zákazníci sú z odvetví ako je stavebníctvo, poľnohospodárstvo, bezpečnosť či oprava vozidiel, alebo sa venujú aktivitám ako je turistika, rybolov a cyklistika. Nový CAT S31 je vybavený vylepšeniami a kľúčovými prvkami, ktoré podľa výskumu značky CAT jej zákazníci skutočne ocenia – ide hlavne o kapacitu batérie, silné zabezpečenie a technológie displeja.

Zákazníci značky smartfónov CAT potrebujú telefón, na ktorý sa môžu spoľahnúť, čo je dôvodom, prečo je CAT S31 navrhnutý tak, aby vám stále fungoval. Má silnú batériu s kapacitou 4000 mAh, jeho telo je podľa certifikátu IP68 odolné proti vode, prachu a pádu z výšky do 1,8 metra na betón. Telefón s certifikátom MIL SPEG 810G, ktorý zvládne všetky živly. CAT S31 je telefón, ktorý si môžete so sebou zobrať kamkoľvek, aby ste zostali v spojení a urobili viac.

V štúdii, ktorej sa zúčastnilo takmer 22 000 používateľov telefónov CAT, viac ako tri štvrtiny (76%) uviedli, že je pre nich nevyhnutná dlhá životnosť batérie a 98% to považovalo za vysoko cenený kľúčový prvok. Výskum tiež ukázal, že 76% používateľov poškodilo svoj predchádzajúci mobilný telefón a zažili frustráciu a problémy s používaním spôsobené poškodením ich často jediného komunikačného prostriedku. Ako sa dalo čakať, 94% majiteľov telefónov CaT si na svojom telefóne cení, že je odolný proti pádu, zatiaľ čo 71% tvrdí, že je pre nich nevyhnutná obrazovka odolná proti poškriabaniu.

CAT S31 predstavuje základ portfólia smartfónov CAT so zdokonaleniami a vylepšeniami každého prvku, o ktorom vieme, že je pre našich zákazníkov dôležitý. Udržiava si popredné silné zabezpečenie, ktoré naši zákazníci vyžadujú, a súčasne ťaží z vylepšení batérie, výkonu obrazovky, z lepšieho fotoaparátu, pamäti a procesora, čo spoločne zaručuje, že je vyrobený tak, aby prežil,“ povedal Peter Stephens, CEO spoločnosti Bullitt Group, držiteľa globálnej licencie na mobilné technológie značky Caterpillar.

Odolný a pružný CAT S31 je skutočne pevný telefón, ktorý pôjde ďalej, nech ho stretne čokoľvek. Stavia na dedičstve telefónov CAT vo vytváraní odolných zariadení so silným zabezpečením vrátane odolnosti proti vode a prachu podľa certifikátu IP68 a certifikátu MIL SPEC 810G. Rovnako ako u všetkých smartfónov CAT danej kategórie, odolnosť voči pádu CAT S31 je overovaná opakovaným testom pádu na betón z výšky do 1,8 metra, z každého smeru. Takisto je testovaná aj odolnosť proti vode v hĺbke vody do 1,2 metra počas 35 minút a dokáže zvládnuť teplotné šoky. Okrem toho je jeho jasný 4.7″ HD displej chránený sklom Gorilla Glass od spoločnosti Corning, odolným proti poškriabaniu. Displej sa dá čítať na priamom slnečnom svetle a dotykovú obrazovku možno obsluhovať mokrými prstami či v rukaviciach.

Kľúčové parametre

  • Výkonná 4,000 mAh batéria
  • Odolný proti vode/prachu (IP68), testovaný na pád z výšky 1,8 m na betón, MIL SPEC 810G, chránený sklom Gorilla Glass 3
  • Vodoodolný smartfón – do 1,2 metra počas 35 minút
  • 4.7″ 720p HD displej optimalizovaný na použitie vonku s dotykovou obrazovkou, ktorú možno obsluhovať mokrými prstami či v rukaviciach
  • Systém Android Nougat
  • 2GB RAM, 16GB ROM, rozšíriteľný úložný priestor (microSD)
  • Čipset Qualcomm Quad-Core 1.3GHz Snapdragon
  • 8MP zadný fotoaparát, 2MP predný fotoaparát
  • LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi
  • Texturovaný, dizajn na extra pevné uchopenie
  • Nastaviteľné tlačidlo rýchlej voľby použiteľné na Push to Talk (PTT), na volanie SOS (aplikácia Lone worker) alebo na ľahké zapnutie baterky či fotoaparátu
  • Usporiadané aplikácie a katalóg s obsahom
  • Dual SIM – Nano

Cena a dostupnosť

Odporúčaná cena smartfónu CAT S31 je 329 € a zakúpiť si ho bude od októbra možné u operátorov alebo vo vybraných obchodoch.