Úvod Zariadenia Zháňaš Xiaomi alebo OnePlus? Redmi Note 4 a OnePlus 3T EÚ kúpiš za...

Zháňaš Xiaomi alebo OnePlus? Redmi Note 4 a OnePlus 3T EÚ kúpiš za neskutočne nízku cenu!

19

Mať doma nový telefón je výborný pocit. Je nový, je rýchly a hlavne, je tvoj. Ak teda zháňaš nejakú náhradu za ten tvoj starý, poprípade by si chcel mať doma dva (nepozerajte sa tak na mňa, 2 telefóny sú super), čítaj ďalej.

Obchod GeekBuying totiž počas svojho 5. výročia na trhu nastolil fakt neuveriteľné ceny. Vybral som pre vás 2 telefóny a jeden bonus, takže čítaj až do konca.

Xiaomi Redmi Note 4 – Global

Cena: 125,67 €

Xiaomi nevyrába len vlajkové lode, ale aj podstatne lacnejšie modely, ktoré sú dobre známe svojou výbornou kvalitou a hlavne nízkou cenou. Príkladom je aj Xiaomi Redmi Note 4, smartfón poháňaný osemjadrovým procesorom Snapdragon 625 s jadrami o takte 2.0 GHz.

V jeho útrobách nájdeš aj 3 GB RAM32 GB úložisko. Všetko toto poháňa Full HD displej o veľkosti 5,5-palcov. Celý systém poháňa 4 000 mAh batéria a nový a pekelne vyladený MIUI 8.

Okrem toho, spoľahnúť sa môžeš aj na podporu všetkých 4G pásiem slovenských operátorov, vrátane 800 MHz frekvencie, ktorú väčšina Xiaomi telefónov nepodporuje.

No a nakoniec cena, tvoj môže byť za 125,67 €, no poponáhľaj sa, veľa kusov/času ti už neostáva.

OnePlus 3T – EÚ verzia

Cena: 359,07 €

S príchodom OnePlus 5 sa oplatí zamyslieť nad tým, ako je na tom OnePlus 3T. Samozrejme, dizajnovo je na tom úplne inak, no čo sa výkonu pri bežnej činnosti, aplikáciách či hrách týka, je to stále jedno z najlepších zariadení aké som mal možnosť otestovať, a to do toho zoznamu radím aj nový Galaxy S8.

OnePlus 3T

Jednoducho, niečo na tom, ako OnePlus 3T bez akýchkoľvek problémov zvláda všetky funkcie, ktoré by mal smartfónov zvládať, je. Robí to tak rýchlo a ľahko, až sa mi s ním počas testu nechcelo lúčiť. No každopádne, vzhľadom na skorý príchod jeho nástupcu, OnePlus 5, klesá jeho cena.

OnePlus 3T podporuje technológiu rýchleho nabíjania Dash Charge

Jeho 6 + 64 GB verziu si môžeš kúpiť už za 359,07 €. Presne tak, OnePlus 3T má 6 GB RAM, Snapdragon 821, 5,5-palcový Full HD displej, 3 400 mAh batériu, snímač odtlačkov prstov a oveľa viac. Aj napriek tomu, že ho predáva čínsky obchod, podporuje aj 800 MHz frekvenciu, takže báť sa výpadku 4G signálu v žiadnom prípade nemusíš.

Akcia na OnePlus 3T začína dnes o 14:00!

Xiaomi Mi Robot – inteligentný vysávač

Cena: 233,39 €

Spomínané prekvapenie prichádza formou inteligentného vysávača od Xiaomi, ktorý sme nedávno zrecenzovali aj u nás, v redakcii. Ak si už videl v akcii Roombu od spoločnosti iRobot, vysávač od Xiaomi je niečo veľmi podobné, akurát je podstatne lacnejší.

Za niečo málo vyše 230 € môžeš mať doma robota, ktorý namiesto teba povysáva úplne všetko, vrátane kobercov. Jeho pokrokový algoritmus spolupracuje s niekoľkými senzormi, aby zaistil, že sa robot dostane úplne všade a nevynechá čo i len maličkú časť priestoru, v ktorom sa nachádza.

Okrem toho, celý priebeh vysávania môžeš sledovať aj cez aplikáciu, v ktorej vysávač vykresľuje pôdorys bytu či domu, v ktorom vysáva. Pozrieť sa tak môžeš na to, ako byt vidí on a prípadne mu jeho trasu mierne upraviť.