Úvod Zariadenia Nakúp ako pán! Napríklad Xiaomi Mi 6 za neuveriteľných 373 € a...

Nakúp ako pán! Napríklad Xiaomi Mi 6 za neuveriteľných 373 € a oveľa, oveľa viac!

1

Jeden z mojich najobľúbenejších čínskych eshopov, Geekbuying.com, práve teraz oslavuje svoje 5. narodeniny. Pri tejto príležitosti spustil skutočné zľavy, vďaka ktorým nakúpiš azda najlacnejšie na internete. Musíš sa ale poponáhľať, zľava končí doslova o pár minút!

Xiaomi Mi 6

Novú vlajkovú loď od Xiaomi ani netreba predstavovať. Každý vie, že ide o 5,15“ smartfón so 6 GB RAM a 64/128 GB pamäťou, ktorá nie len vyzerá, ale aj je fantastická. Okrem toho, že získaš najnovšiu vlajkovú loď Xiaomi sa môžeš spoľahnúť aj na najnižšiu cenu na trhu.

Presne tak, Mi 6-ka môže byť tvoja za šialených 373 €. Ak si k nej necháš pribaliť aj rôzne puzdra a ochranné sklo, nezaplatíš viac ako 409 €. Paráda!

Xiaomi Mi Max 2

Novinka z dielne Xiaomi je na poli smartfónov skutočným gigantom. Jeho cena sa pohybuje od 300 € vyššie aj na známych eshopoch, akým je GearBest. Toto 6,4-palcové monštrum s Full HD rozlíšením, procesorom Snapdragon 625 (8x 2.0 GHz), 4 GB RAM64 GB úložiskom však môžeš mať aj za podstatne lepšiu cenu.

Presne tak, telefón bežiaci na najnovšom Android 7.1 Nougat a MIUI 8 z dielne Xiaomi je momentálne opäť vo výpredaji za 257,77 €. To je takmer o 100 € lacnejšie, než v prípade GearBestu.

Neskutočné! Ak jeden chceš, zamier na tento odkaz.

Zvyšok zliav

Oslava narodenín GeekBuying je rozdelená do niekoľkých fáz, resp. do niekoľkých častí.

Prvou z nich sú rapídne výpredaje trvajúce len niekoľko hodín. Začínajú vždy 6. 9. 13. a 16. júna od 10.00, 12.00 a 14.00.

Pozrieť si môžete napríklad tieto zariadenia. Majú absolútne fantastické ceny, ktoré neprekoná žiaden iný obchod.

Druhou časťou sú najpredávanejšie zariadenia na Geekbuying. V tejto kategórii nájdeš všetko od prenosných minipočítačov až po senzory Xiaomi pre rastliny, a pod. Pár tipov si môžeš pozrieť v screenshote nižšie. Ponuka sa však neustále mení.

Treťou časťou sú zľavy rozdelené podľa kategórií zariadení, ako napríklad smartfóny, tablety, atď. Tieto kategórie majú svoje vlastné ceny a ponuky, takže sa to určite oplatí preťukať.

Nakoniec tu je časť ultranízkych cien. Kúp si vybavenie s cenou do $0,99, $5,99 alebo $19,99. Zahliadli sme tam napríklad originálne Xiaomi slúchadlá za 5,24 € alebo RGB žiarovku s ovládačom za 5,32 €.