Úvod Výrobcovia Meizu Meizu prinesie bezrámikový smartfón už v roku 2018

Meizu prinesie bezrámikový smartfón už v roku 2018

1

O tom, že veľké spoločnosti prinesú bezrámikové dizajny svojich chystaných TOP modelov vieme. Začal s tým Xiaomi ešte minulý rok, keď predstavil model Mi Mix, nasledoval LG s ich LG G6 a potom prišiel aj Samsung s Galaxy S8 a S8+.

Tento rok by sme mali vidieť aj príchod výročného iPhone 8, ktorý na trh príde 10 rokov po predstavení vôbec prvého iPhonu. Podobného trendu sa chcú chytiť aj menšie spoločnosťou. Jednou z takýchto spoločností je Meizu. Bezrámikový smartfón by mal prísť už v roku 2018.

Len nedávno sa predpokladalo, že takýto smartfón by mohol prísť ešte tento rok, čo nakoniec poprel samotný prezident spoločnosti. Meizu momentálne prechádza reštrukturalizáciou. Budú rok spoločnosť oslávi svoje 15. narodeniny a práve k tomuto výročiu by mali predstaviť ich najmodernejšie zariadenie s bezrámikovým displejom a výkonnými špecifikáciami porovnateľnými so Samsungom či Apple.

Podľa informácií servera GizmoChina by mala novinka od Meizu ponúkať najnovší čip od Qualcommu a stáť približne 4 000 čínskych juanov, čo je v prepočte 530 €. Okrem toho sa očakáva, že namiesto kovového tela bude nový smartfón od Meizu disponovať keramickou konštrukciou. Nakoniec, jeho predná strana by mala mať ešte pôsobivejší pomer displeja k prednej strane, než Xiaomi Mi Mix.