Deň matiek je za dverami a tento rok pripadol na 14. mája 2017, teda druhú májovú nedeľu. Na populárny a výnimočný deň reaguje predajca Everbuying.net zaujímavými zľavami. 

Na tie sme si už pri príležitosti rôznych sviatkov zvykli. Čínski predajcovia pripravujú samostatné zľavové akcie v rámci mnohých výnimočných období, ktoré nás počas roka sprevádzajú.

Najčastejšie ide o tzv. Čierny piatok, Vianoce, Veľkú noc, Deň Zeme, Valentín alebo tiež čínsky Nový rok. Everbuying.net ponúka zľavnené produkty z niekoľkých kategórií, medzi ktorými nechýba starostlivosť o zdravie, domácnosť, kancelária či rozmanité príslušenstvo.

Nás samozrejme zaujíma technologická kategória plná smartfónov, inteligentných hodiniek, gadgetov a ďalších zaujímavých zariadení.

Zo smarfónov asi najlepšie pôsobia dva modely. Ulefone Power podporuje u nás používané 800 MHz LTE pásmo a disponuje gigantickou 6050 mAh batériou. Výdrž na jedno nabitie pri smartfónoch veľmi chválená nie je, čo sa však netýka tohto modelu.

Ulefone Power
© everbuying.net

O kvalitu zobrazenia nebudete ukrátení vďaka veľkému 5,5-palcovému displeju, ktorý obdržal FHD 1080p rozlíšenie. Štedrejšia je aj 3 GB kapacita operačnej pamäte a tiež svetelnosť f/1.8 pri 13 Mpx fotoaparáte. Ulefone Power momentálne stojí po zľave približne 150 eur.

S podobnou cenou sa predáva aj OUKITEL U16 Max, ktorý vyhráva väčšou 32 GB internou pamäťou alebo novšou verziou OS Android 7.0 Nougat. Predošlý model beží na verzii Marshmallow.

Niekoho by mohol zlákať ešte väčší, 6,0-palcový displej, ktorý sa však pasuje s nižším rozlíšením. Výrobca zvolil kompromisné HD 720p rozlíšenie.

Smartfón je inak vyhotovený z hliníku, má 4000 mAh batériu, ktorá tiež nie je najmenšia, a fotoaparáty si podelili 13 Mpx a 5 Mpx rozlíšenia.

OUKITEL U16 MAX
© everbuying.net

Ak nechcete objednávať z Číny drahšie produkty, asi najobľúbenejšími zariadeniami sú lacné gadgety. Rôzne kamery, inteligentné náramky alebo senzory stoja pár eur.

Určite by sme neprehliadli kameru Xiaomi, ktorá dobre poslúži ako bezpečnostný prvok v chatách, domoch, garážach a iných podobných lokalitách.

Kamera nahráva vo FHD 1080p kvalite, nechýba jej nočné videnie, ktoré pokryje asi 9-metrový priestor pred kamerou a môžete ju ovládať alebo používať na diaľku. Kameru pripojíte k WiFi a spojíte sa s ňou pomocou aplikácie.

Kamera má senzor pohybu aj zvuku a dokonca cez ňu môžete komunikovať hlasom. Napríklad s domácim miláčikom, pokiaľ ste v práci. Obraz bude zaznamenávať 1/2.7-palcový CMOS senzor so 110-stupňovým uhlom záberu.

© everbuying.net

Pozor, kamera je určená do interiérových častí. Nie je odolná voči poveternostným podmienkam a pracovná teplota sa pohybuje v rozmedzí 0 až 40 stupňov. Aktuálna cena necelých 22 eur je skvelá.

Z gadgetov nám ešte padol zrak na pamäťovú microSD kartu Samsung s kapacitou 32 GB a cenou približne 15 eur alebo inteligentné osvetlenie a domácu meteo stanicu od Xiaomi.

Všetky zľavnené produkty a potrebné detaily nájdete na stránke predajcu everbuying.net venovanej Dňu matiek v odkaze nižšie.

>>Zobraziť ponuku Dňa matiek na everbuing.net<<