Úvod Zariadenia NEPREHLIADNITE Elephone S7 v limitovanej edícii s čipsetom Helio X25 za exkluzívnu...

NEPREHLIADNITE Elephone S7 v limitovanej edícii s čipsetom Helio X25 za exkluzívnu cenu!

0
Elephone S7

Elephone S7 je jedným z najpodarenejších čínskych smartfónov, ktorý je teraz ešte výkonnejší. Výrobca pripravil limitovanú edíciu s novšou generáciou desaťjadrového čipsetu Helio X25.

Po dizajnovej stránke je inšpirovaný modelom Galaxy S7 od Samsungu a prémiová povrchová úprava pripomína Honor 8. Elephone S7 tak vyzerá k svetu.

Uvádzaný čipset Helio X25 je spojený s grafikou Mali-T880, ktorá si poradí s každou, aj náročnejšou hrou. Tento procesor nahradil už aj tak výkonný predošlý typ Helio X20. Za čipsetom nezaostávajú ďalšie pridružené komponenty.

Na mysli máme hlavne 4 GB operačnú pamäť RAM a 64 GB interné úložisko. Zväčšiť si ho môžete ešte o ďalších 128 GB v rámci slotu pre microSD karty.

Obsah vám predostrie jasný 5,5-palcový displej s jemným rozlíšením 1920 x 1080 pixelov, nechýba 13 Mpx foto senzor s HDR a svetenosťou f/2.2 alebo podpora pre 800 MHz LTE pásmo.

Pod displejom navyše nájdete snímač odtlačkov prstov s reakčnou dobou 0,1 sekundy, ktorý zabezpečí adekvátnu biometrickú ochranu.

Elephone S7

3000 mAh batériu nabijete prostredníctvom rýchlej Pump Express technológie. Celé dielo je zabalené do prémiovej hliníkovej konštrukcie. Ešte šesť dní budete mať na to, aby ste využili akciu predajcu GearBest.

Klasické čierne alebo štýlové modré prevedenie smartfónu Elephone S7 je k dispozícii s poriadne nízkou cenou necelých 183 eur. Momentálne zostáva k dispozícii ešte 73 kusov s danou cenovkou. K dispozícii sú aj skromnejšie varianty s menej výkonným čipsetom či menšou kapacitou RAM.

Elephone S7

Cenový rozdiel je však minimálny, preto sa oplatí uvažovať rovno o najvyššej konfigurácii limitovanej edície. Elephone S7 s SoC Helio X25 nájdete v celej kráse na adrese nižšie.

ZOBRAZIŤ limitovanú edíciu Elephone S7