Úvod Zariadenia Geekbuying spustil Fan Festival. Čím viac zdieľaní, tým viac zliav!

Geekbuying spustil Fan Festival. Čím viac zdieľaní, tým viac zliav!

0

Medzinárodný internetový predajca Geekbuying spustil od 2. marca 2017 tzv. Fan Festival, obrovskú zľavovú akciu pre široké portfólio rôznych smart produktov. 

Geekbuying sa však nerozhodol ísť cestou zľavových promo kódov alebo pevne znížených cien tak, ako sme zvyknutí. Pre záujemcov si pripravil netradičnú zľavovú hru. Celá akcia je rozdelená do niekoľkých častí.

Virtuálnu realitu a gadgety pre domácnosť od siedmeho marca doplnia drony, ďalej príslušenstvo pre automobily, ďalšia elektronika a dokonca produkty, ktoré môžu začínať už na cene 0,10 dolárov. Cena konkrétneho produktu klesne podľa počtu jeho zdieľaní na sociálnych sieťach. Čím viac zdieľaní, tým viac zliav.

Po tom, čo konkrétny produkt dosiahne cieľový počet zideľaní, predajca ho sprístupní na objednanie s cenou iba 9,90 dolárov, a to 14. marca od 18:00. Cena je to veľmi lukratívna, preto musíme počítať s obmedzeným počtom kusov.

Pozor, každý používateľ môže vybraný produkt zdieľať iba raz. Pre zdieľanie je potrebné sa prihlásiť do používateľského konta e-shopu Geekbuying svojou e-mailovou adresou, poprípade sa zaregistrovať. Potom už len stačí nájsť vysnívané zariadenie, gadget alebo čokoľvek z ponuky a kliknúť na tlačidlo zdieľať. K dispozícii je veľký počet rôznych zariadení, čiže budete mať istotne z čoho vyberať.

Zatiaľ sa skvele darí napríklad Xiaomi 4K TV boxu, ktorý nazbieral už cez 1400 zdieľaní. Jeho pôvodná cena pritom prekračuje hranicu 120 dolárov. 1700 zdieľaní získal tiež tablet Cube i7 s Windows 10, ktorého pôvodná cena je viac ako 600-dolárová. Teda aspoň ju tak uvádza predajca. Celú akciu, ako aj všetky zainteresované produkty, nájdete na oficiálnej stránke predajcu na adrese geekbuying.com/fan_festival alebo v odkaze nižšie.

ZObraziť zľavový Fan Festival