Úvod Zariadenia Zbohom 2016. Pozrite sa na výber koncoročných zliav pre smartfóny, gadgety a...

Zbohom 2016. Pozrite sa na výber koncoročných zliav pre smartfóny, gadgety a mnoho ďalšieho!

0

Populárny internetový predajca GearBest si po Mikulášskej nádielke zliav pripravil ešte obšírnejšiu ponuku. Tematicky ju zaradil ako rozlúčku so starým rokom 2016.

Ako v predošlom prípade, výraznejšie zľavy sa týkajú obmedzeného počtu kusov. Zastrešených je mnoho kategórií, pričom ponuka platí od dnes, teda 12. decembra 2016, prakticky až do konca roka. Vyberať je určite z čoho.

Xiaomi Redmi Note 4

Hneď v úvode môžete natrafiť na bestseller Xiaomi Redmi Note poslednej 4. generácie. Štíhle kovové telo, ktoré po verzii 3. generácie vyzerá prémiovejšie, stále dopĺňa 5,5-palcový displej s FHD 1080p rozlíšením.

Čipset Helio X20 je spojený s 3 GB kapacitou operačnej pamäte alebo 64 GB úložiskom (+microSD 128 GB). Pri výbere určite zaváži až 4100 mAh batéria alebo medzinárodná verzia používateľského prostredia v poslednej verzii MIUI 8. Nevýhodou je absencia 800 MHz LTE pásma používaného v našich končinách.

Xiaomi Redmi Note 4 je aktuálne v ponuke za akciových 163 EUR.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie <<<

Elephone S7

Ak si s 3G konetivitou nevystačíte, obzrieť sa musíte po inom kúsku. V podobnej cenovej relácii sa pohybuje aj Elephone S7, ktorý disponuje takmer totožnými parametrami, no podporuje aj 800 MHz pásmo. Pod trochu vyššiu cenu sa podpísal prepracovanejší vzhľad, ktorý je silne inšpirovaný Samsungom Galaxy S7.

Kým pri Redmi Note 4 nájdete snímač odtlačkov prstov na zadnej strane zariadenia, Elephone S7 ho má umiestnený pod displejom.

Elephone S7 je na stránke predajcu GearBest.com aktuálne v ponuke za cenu 208,30 EUR.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie <<<

Z83S Mini PC

Za pozornosť stojí mini počítač Z83S veľkosti malého prenosného disku. Pomocou HDMI ho zapojíte do monitora alebo televízora a PC s Windows 10 máte pred sebou. Vzhľadom na veľkosť zariadenia netreba očakávať nadštandardný výkon, no na bežnú prácu a surfovanie po internete stačí bohate.

V útrobách zariadenia sa nachádza štvorjadrový čipset Intel Atom X5-Z8350 s taktom 1,92 GHz a grafikou Intel HD Graphics 400. Operačná pamäť má kapacitu 2 GB a interné úložisko 32 GB.

Napriek rozmerom v zariadení nájdeme aj klasický USB port, microUSB port, nechýba Bluetooth či WiFi. Práve prostredníctvom bezdrôtovej siete sa pripojíte na internet, keďže nezostalo miesto pre ethernet port. Mini počítač Z83S je k dispozícii aj v európskom štandarde napájania. Cena 68,82 EUR platí pre aktuálne zostávajúcich 142 kusov.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie <<<

Superlux HD681EVO

Pozornosti neujdú veľké stereo HiFi slúchadlá Superlux HD681EVO. Káblové napájanie s pozláteným 3,5 mm konektorom si poradí s počítačom, televízorom, väčšinou smartfónov (niektoré 3,5 mm jack už nemajú) a ďalšími zdrojmi zvuku.

Pri takomto prevedení slúchadiel je potláčanie okolitých nežiadaných zvukov samozrejmosťou. Frekvenčná odozva sa pohybuje v rozmedzí 10 Hz – 30 KHz, úroveň SNR (signal to noise ratio) dosahuje teoretické maximum 98 dB a keďže ide o čisto drôtové prevedenie, nemôžeme počítať s Bluetooth technológiou. Aktuálna cena – 27 eur.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie <<<

Rôznych smart zariadení nájdete v koncoročnej ponuke oveľa viac. Celú ju nájdete na stránke predajcu GearBest.com.

>>> Kliknite sem pre zobrazenie kompletnej ponuky <<<