Úvod Zariadenia Vianočná ponuka smart zariadení sa rozbehla. EU sklad, zaujímavé ceny a limitované...

Vianočná ponuka smart zariadení sa rozbehla. EU sklad, zaujímavé ceny a limitované počty kusov

2

Medzinárodný predajca GearBest si nenechá ujsť žiadny sviatok a dnešný svätý Mikuláš nie je výnimkou. Pre svojich zákazníkov si pri tejto príležitosti pripravil vianočnú ponuku. 

Tá sa nesie už v tradičnom duchu. Znížené ceny pre celú plejádu smart zariadení z rôznych kategórií platia v niektorých prípadoch pre obmedzené počty dostupných kusov. Každý deň až do 12. decembra 2016 predajca vyrukuje s novou dávkou zliav.

Pre obyvateľov Európy môže byť zaujímavý výber produktov dostupných v európskych skladoch. V nich nájdeme napríklad smartfón UMi Max s masívnou 4000 mAh batériou, podporou pre 800 MHz LTE pásmo a Androidom v novšej verzii Marshmallow.

UMi Max inak disponuje 5,5-palcovým displejom s FHD 1080p rozlíšením, ktorý chráni odolné sklo Gorilla Glass tretej generácie. Kým 3 GB kapacita operačnej pamäte RAM bohate stačí, 16 GB úložisko môžete zaplniť behom chvíle. Pre tieto potreby výrobca pridal microSD slot, ktorý pojme až 256 GB pamäťovú kartu.

smart

Ak k európskej cene prirátame poštovné, UMi Max vás vyjde približne 156 eur. Ďalšie detaily nájdete priamo na stránke smartfónu alebo v ponuke európskeho skladu.

Určite by sme neprehliadli medzinárodnú verziu smart kamery s nočným videním od Xiaomi. Tú môžete použiť pre vzdialené sledovanie domácnosti, chaty, dvora alebo vlastne čohokoľvek.

Za približne 52 eur dostanete HD 720p rozlíšenie video záznamu, 110 stupňový uhol záberu alebo 4-násobné optické priblíženie. Inštaláciu a nastavenie kamery zvládnete za jednu minútu a o nočné zábery sa postará osem 940 nm infračervených LED bodov.

xiaomi

V európskom sklade tiež nájdete Elephone ELE Explorer. Akčnú kameru so 16 Mpx CMOS snímačom a schopnosťou 4K záznamu videa (15 fps). 170 stupňový uhol záberu pohltí každú situáciu a v zábere vám nikto a nič nebude chýbať.

Kameru môžete ovládať pomocou aplikácie a smartfónu, alebo prostredníctvom displeja s rozlíšením 960 x 240 pixelov. Pri používaní by sme ale predsa len volili najrozšírenejší FHD 1080p záznam, ktorý kamera zvládne pri snímkovaní 60 fps. V tomto nastavení dokáže kamera natáčať dve hodiny nepretržite. 1050 mAh batéria sa nabije takisto za dve hodiny.

elephone

Možností je vo vianočnej ponuke oveľa viac. Celú ju nájdete v odkaze nižšie alebo môžete zamieriť priamo do európskej ponuky.

>Zobraziť vianočnú ponuku GearBest<