Úvod Zariadenia Štýlový Elephone S7 v 64 GB verzii so 4 GB RAM. Využite...

Štýlový Elephone S7 v 64 GB verzii so 4 GB RAM. Využite zľavový kód platný do januára

1

Elephone S7 by ste si na prvý pohľad mohli pomýliť s Galaxy S7 od Samsungu. Štýlový a príťažlivý dizajn výrobca premietol na svoje zariadenie až prekvapivo dobre. 

Pod jeho kapotou pritom nenájdeme žiadny základný hardvér, ale veľmi schopné parametre. Model so 64 GB internou pamäťou a 4 GB kapacitou operačnej pamäte musí stačiť aj tým náročnejším. Pokiaľ nie, Elephone S7 si poradí aj so 128 GB pamäťovou kartou.

Desaťjadrový procesor Helio X20 dokáže ponúknuť dostatočnú výkonnostnú rezervu, pričom je šetrný k batérii. Hlavne pri menej náročných operáciach a pohotovostnom režime konzumuje len minimum z 3000 mAh akumulátora. Hranie náročných hier si ale svoju energetickú daň vypýta.

V hliníkovom tele si našli miesto aj dva fotoaparáty. Vpredu obvyklá 5 Mpx kamera, na zadnej strane bežný 13 Mpx snímač s clonou f/2.2 a HDR režimom. Elephone S7 sa nemusí hanbiť za svoj displej. 5,5-palcovú obrazovku s FHD 1080p rozlíšením vyrobila známa spoločnosti Japan Display Inc.

Za zmienku určite stojí podpora pre 800 MHz LTE pásmo používané v našich lokalitách, snímač odtlačkov prstov pod displejom, alebo hybridný slot pre dvojicu SIM kariet.

U predajcu TomTop si môžete znížiť cenu tohto smartfónu pod hranicu 200 eur. Stačí, ak pri objednávke zadáte zľavový promo kód „6ELES7“ (bez úvodzoviek). Jeho platnosť končí 8. januára 2017. Všetky informácie už nájdete na stránke venovanej smartfónu Elephone S7 na adrese: https://goo.gl/Zkywnz.