Úvod Výrobcovia ZUK ZUK Edge: Nové FOTO prezrádza edge inšpirovaný displej a úzke rámiky

ZUK Edge: Nové FOTO prezrádza edge inšpirovaný displej a úzke rámiky

0

Po tom, ako sme videli niekoľko informácií z certifikačnej agentúry TENAA sme si celkom istí, že ďalšou vlajkovou loďou dcérskej spoločnosti Lenovo, ZUK, bude model ZUK Edge. Zariadenie má ponúknuť niekoľko noviniek, medzi nimi aj edge displej.

Na čínskej sociálnej sieti Weibo sa objavili tri fotky, dve z nich nie sú úplne ostré a nie je na nich vidieť príliš veľa detailov. Vidieť na nich môžete, ako sa telefón zapína s logom ZUK a uzamykaciu obrazovku, ktorá je prácou, predpokladáme, Android 6.0 Marshmallow.

zuk-edge-2
zuk-edge-1

Tretia fotka je podstatne zaujímavejšia. Vďaka nej sa na novinku môžeme pozrieť poriadne zblízka. Vďaka tomu, že je zariadenie biele môžeme celkom jasne vidieť, pokiaľ až siaha jeho edge displej. Prezrádza nám, že označenie edge nebude poňaté tak, ako v prípade Galaxy S7 edge.

ZUK Edge má ponúknuť tenké rámiky, no bez zakrivenia displeja po stranách. Minimálne nie tak, ako sme na to zvyknutí zo zariadení od Samsungu. Je tu dosť veľká pravdepodobnosť, že sa ZUK inšpiroval spoločnosťou ZTE a edge displej po bokoch „nasimuloval“. V praxi to znamená, že telefón vyzerá tak, ako by mal zakrivený displej, v skutočnosti však ide len o optickú ilúziu. Predsa len, ohybný displej je na cenovú politiku ZUK zatiaľ pridrahý.

Čo sa špecifikácií týka, ZUK Edge má ponúknuť procesor Snapdragon 821, spomínaný 5,5-palcový displejFull HD rozlíšením, 4 GB operačnej pamäte RAM32, resp. 64 GB úložisko. Na zadnej strane nájdete 13 Mpx fotoaparát uložený v konštrukcii hrubej 7,68 mm. V nej sa bude schovávať 3 000 mAh batéria.

ZUK Edge by sa mal na čínskom trhu objaviť už koncom tohto roka. Prebojovať by sa mal aj do ponuky dobre známych obchodov ako GearBest, Everbuying, Geekbuying či TomTop.