Úvod Výrobcovia Doogee Vyzerá luxusne, stojí len zlomok ceny TOP modelov. Tento smartfón sa vám...

Vyzerá luxusne, stojí len zlomok ceny TOP modelov. Tento smartfón sa vám môže páčiť!

2

Nestáva sa často, že by telefóny, ktorých cena nepresiahne ani prvú pomyselnú hranicu 100 eur vyzerali k svetu. Situáciu mení Doogee s ich modelom T5 Lite, ktorého dizajn sa nepochybne inšpiroval prémiovou značkou Vertu.

Čím je T5 Lite taký zaujímavý? V prvom rade je to určite cena. V akciovej ponuke obchodu Everbuying.net stojí 94,49 EUR, čo je jedna z najnižších cien vôbec. Okrem toho ale ponúka relatívne dobrú výbavu, ktorá môže spĺňať vaše požiadavky pre plnohodnotný telefón, ktorý budete používať každý deň, poprípade požiadavky pre náhradný telefón pre prípad núdze. Koniec koncov, ten pocit, keď sa vám pokazí telefón a vy ostanete „na sucho“ poznajú mnohí z nás.

>>> Zobraziť kompletnú špecifikáciu <<<

Základom Doogee T5 Lite je jeho 5,0-palcový HD (1 280 x 720) displej. Pri veľkosti 5 palcov bohato stačí aj HD rozlíšenie, ktoré je energeticky menej náročnejšie než napríklad Full HD.

t5-lite-4

Všetky tie pixely poháňa štvorjadrový procesor MediaTek MTK6735 s jadrami o takte 1.0 GHz. Vystačí vám teda na základnú funkcionalitu telefónu, a teda telefón, SMS, emaily, kalendár a možno nejakú nenáročnú hru. Procesoru pomáhajú 2 GB operačnej pamäte RAM.

t5-lite-2

Na zadnej strane zariadenia nájdete 8 Mpx fotoaparát, na prednej zas 5 Mpx senzor pre všetky vaše selfie alebo videohovory. Keď už sme pri tých multimédiách, uložiť ich môžete na 16 GB vstavané úložisko.

Neprehliadnite: Aktuálna cena Doogee T5 Lite

Telefón poháňa šťavnatá 4 500 mAh batéria, ktorú síce nedobijete rýchlonabíjaním, no pri 2A by to tak či tak nemalo trvať príliš dlho. Vynikajúcou správou je fakt, že T5 Lite ponúka certifikáciu IP67. Pri nej sa nemusíte báť, ak vám na telefón kúsok naprší alebo keď vám na malú chvíľu spadne do vody.

t5-lite-3

Vo výbave ďalej nechýba podpora dual SIM, Bluetooth 4.0, GPS, ako aj podpora 4G frekvencií slovenských operátorov. T5 Lite si tak poradí s 800, 1800, 2100 aj s 2600 MHz pásmami.

Nakoniec, spomínaná cena. Tá je momentálne v obchode Everbuying.net na úrovni 94,49 EUR. Ak vás zaujal natoľko, že by ste ho chceli za túto cenu, musíte sa poponáhľať. Dostupných je ešte 87 kúskov. Akcia končí o 3 dni.

>>> Zobraziť ponuku Doogee T5 Lite <<<