Úvod Zariadenia Súťaž o smartfón, promo kód a iné zvýhodnenia. Zľavy na Čierny piatok...

Súťaž o smartfón, promo kód a iné zvýhodnenia. Zľavy na Čierny piatok pokračujú

0

Aj medzinárodný predajca everbuying.net reaguje na obľúbený nákupný sviatok známy ako Black Friday. Podobne ako obchody v USA, aj tento ponúka zaujímavé výhody.

Tie sú časovo obmedzené a využiť sa dajú len pár dní, alebo skôr pár hodín. Hneď v úvode zaujme súťaž nielen o smartfón, ale aj o body, ktoré môžete využiť pri následnom nákupe.

Pre zapojenie do súťaže stačí, ak budete zdieľať ponuku čierneho piatku na sociálnej sieti Facebook. Pre zdieľanie sa musíte najskôr prihlásiť do svojho konta na stránkach predajcu everbuying.net.

Učiniť tak musíte do zajtrajšieho dňa, pričom následne za sedem dní predajca vyberie troch výhercov smartfónu Ulefone Metal. Desať výhercov získa 200 EB bodov a tridsať výhercov 50 EB bodov. Tie sa dajú použiť pri nákupe položiek u spomínaného predajcu.

cierny_piatok-1

Ak pri nákupe do 24. novembra 2016 použijete zľavový promo kód „BLACK13“ (bez úvodzoviek), automaticky vám bude pripísaná zľava vo výške 13 %. Pozor, zľavu je možné uplatniť len na jednu položku a nie je ju možné kombinovať s EB bodmi.

cierny_piatok1-2

V ponuke produktov nájdeme okrem smartfónov a tabletov aj inteligentné hodinky, fitness náramky, rôzne gadgety alebo príslušenstvo. Zo smartfónov zaujímavo vyzerá napríklad Lenovo ZUK Z2 Pro, ktorý za cenu necelých 215 eur ponúka až nadštandardný výkon.

Ten má na starosti čipset Snapdragon 820 spolu s grafickým čipom Adreno 530. Operačná pamäť má kapacitu 4 GB a interný ukladací priestor 64 GB. Zadný fotoaparát sa pýši rozlíšením 13 Mpx a nízkou clonou f/1.8.

smartfon

Zariadeniu nechýba USB typ C konektor, 5,0-palcový FHD 1080p displej, objemná 3500 mAh batéria alebo Android vo verzii 6.0 Marshmallow.

Medzi fitness náramkami nájdeme známe kúsky ako Xiaomi MiBand 2 s OLED displejom alebo lacnejší MiBand 1S bez displeja, no so snímačom srdcovej frekvencie. Pomer výbavy voči cene dobre reprezentuje fitness náramok SMA – BAND. S cenou cca 22 eur ponúka aj displej, snímač srdcovej frekvencie alebo odolnosť voči vode a prachu.

sma-band

Okrem sledovania pohybových aktivít a spánku vám zobrazí tiež upozornenia na zmeškané hovory a správy.

Medzi gadgetmi môžete natrafiť na šikovný Bluetooth reproduktor Xiaomi za približne 13 eur, V3 4K WiFi akčnú kameru so 16 Mpx snímačom Sony za približne 36 eur alebo na nenápadnú IP kameru so 120 stupňovým uhlom záberu za 27 eur.

v3_4k_action_cam

Celú ponuku predajcu everbuying.net venovanú čiernemu piatku nájdete na adrese https://goo.gl/c9m0s3 alebo v odkaze nižšie.

>>>Zobraziť ponuku Black Friday<<<