Úvod Zariadenia Smartfóny, akčné kamery, inteligentné hodinky a viac. Nezmeškajte aktuálne zľavy

Smartfóny, akčné kamery, inteligentné hodinky a viac. Nezmeškajte aktuálne zľavy

0

U nás Martin na bielom koni, v Číne sviatok nezadaných a nákupná horúčka. O ponuke k aktuálnemu dátumu nás informoval ďalší z popredných medzinárodných predajcov.

K dňu 11.11.2016 si pripravil niekoľko produktov s cenou 11,11 dolárov. Tie budú k dispozícii s touto cenou len počas dnešného dňa. Keďže je cena znížená výrazne, počet kusov je prísne limitovaný.

Zaujať môže smartfón Leagoo M5 (momentálne ešte 5 kusov), ktorého pôvodná cena bola takmer 80 dolárov, alebo akčná kamera s rozlíšením 16 Mpx a schopnosťou natáčať FHD 1080p videá pri 30 fps. Aj pri tejto kamere zostáva dostupných ešte päť kusov. Pôvodná cena 49 dolárov.

zlava

Pri nákupe nad 150 dolárov si môžete uplatniť zľavový kód „TT1111„, ktorý má hodnotu ôsmich dolárov. Ten bude platiť aj počas zajtrajšieho dňa (12. 11. 2016). Okrem toho si predajca pripravil ďalšie zľavové kódy, ktoré nájdete na konci celej ponuky.

Tá je viac ako bohatá. Od smartfónov, inteligentných hodiniek a akčných kamier, kategórie zahŕňajú aj príslušenstvo pre automobily, domácnosti alebo bezpečnosť.

Zo známejších mien nás zaujal Xiaomi Redmi Note v poslednej 4. generácii alebo lacnejší a menší Xiaomi Redmi 3S. Obe zariadenia charakterizuje kovové prémiové telo alebo skvele optimalizované prostredie MIUI, ktoré je samozrejme postavené na OS Android.

xiaomi_redminote4

Kým v prvom prípade dostanete 5,5-palcový FHD displej, druhý menovaný model Redmi 3S disponuje 5,0- palcovým displejom s HD 720p rozlíšením. One zariadenia môžete doplniť fitness náramkom Mi Band poslednej generácie, ktorá dostala užívateľmi žiadaný displej pre zobrazenie základných informácii. Vyrobený je OLED technológiou.

xiaomi-mi-band-2

V kategórii akčných kamier by sme siahli po tej najdrahšej, no funkčne najvybavenejšej. Cena približne 102 eur je stále veľmi dobrá a vybrať si môžete doručenie z európskeho skladu v Nemecku. Daňou za rýchle doručenie (1 – 4 dní) a absenciu colnej byrokracie je poštovné vo výške cca 9 eur.

Akčná kamera SJCAM SJ5000X je vybavená 2″ dotykovým displejom, ktorý vám ponúkne pohľad na všetky zhotovené snímky a videá. Tie môžete zhotoviť aj v 4K rozlíšení pri 24 FPS alebo vo FHD 1080p rozlíšení pri hladkých 60 FPS.

sjcam-sj5000x

Hlavne pri videách pomôže systém eliminácie otrasov a chvenia rúk, nechýba vodeodolnosť do 30-tich metrov alebo WiFi konektivita. Pokročilý 12 Mpx CMOS senzor (SONY IMX078) vyprodukovala japonská spoločnosť Sony.

Možností výberu je skutočne neúrekom, preto si ich pozrite rovno na spomínanej stránke ponuky, ktorú nájdete na adrese https://goo.gl/Ne04sT.