Úvod Zaujímavosti Alcatel vtipkuje. Vodeodolný smartfón s dlhou výdržou a bez jacku mal už...

Alcatel vtipkuje. Vodeodolný smartfón s dlhou výdržou a bez jacku mal už v roku 2001

4
© mobilmania.cz

Na mobilné telefóny značky Alcatel si mnohí z nás určite spomínajú a mnohí nejaký ich model aj vlastnili. V minulosti ich hojne ponúkali tiež naši operátori.

V súčasnosti patrí značka Alcatel spoločnosti TCL, ktorá pod touto značkou produkuje moderné smartfóny s Androidom. Spomenúť môžeme napríklad Alcatel Idol 4 alebo Idol 4S.

Táto značka ale v súčastnosti nie je u zákazníkov ani zďaleka tak obľúbená, ako pred niekoľkými rokmi. To však ale samozrejme neznamená, že sú tieto smartfóny zlé. Konkurencia je však predsa len ďalej.

Humor máme radi a Alcatel zrejme tiež. Na svojej oficiálnej Facebook stránke vtipne poukázal na súčasné trendy v oblasti moderných smartfónov a prirovnal k nim svoj mobilný telefón z roku 2001. Išlo o model Alcatel OT 311.

Alcatel poukazuje na vode a prachuodolnosť, dlhú výdrž na jedno nabitie alebo chýbajúci 3,5 mm jack, ktorý pochovala pri svojich smartfónoch napríklad spoločnosť Apple alebo LeEco. Práve týmito vlastnosťami sršal už v roku 2001 Alcatel OT 311.

alcatel

Vlastnili ste niekedy tento alebo iný mobilný telefón značky Alcatel? Ako sa vám v tej dobe používal? Zaspomínajte si v diskusii!