Úvod Výrobcovia ZUK ZUK Z2: Toto všetko za takú nízku cenu? Vlajková loď za cenu...

ZUK Z2: Toto všetko za takú nízku cenu? Vlajková loď za cenu strednej triedy!

0

V čínskom e-shope Gearbest.com máte možnosť naraziť na množstvo zaujímavých zliav. My sme si však dnes pre vás pripravili akciovú ponuku a navyše aj zľavový kupón, ktorý je určený len pre vás, čitateľov AndroidPortal.sk.

ZUK  Z2. Taký názov nesie zariadenie, ktoré vám dnes predstavíme. Ak vám však výrobca ZUK nič nehovorí, pripomíname, že sa jedná o súčasť oveľa známejšieho výrobcu Lenovo.

Elegantný a výkonný fešák už v súčasnosti v akciovej ponuke je, no my pre vás máme kupón, ktorý jeho cenu zrazí ešte viac. Pôvodná akciová cena 275,77 EUR sa tak zníži na sympatických 252,79 EUR. Stačí, ak do kolonky na to určenej zadáte zľavový kód špeciálne vytvorený pre vás, našich čitateľov – zoznamZUK.

Na prvý pohľad naozaj pekne spracované zariadenie so zobrazovacou Full HD jednotkou s uhlopriečkou vyhovujúcich 5 palcov. Na elegancii len pridáva krycie sklo s 2.5D zaoblením. Pod displejom je umiestnené typické domovské hardvérové tlačidlo, so zabudovaným snímačom odtlačkov prsta.

zuk_z2

Do vonkajšej výbavy patrí aj dvojica fotoaparátov, pričom zadný alebo ak chcete primárny fotoaparát v sebe ukrýva rozlíšenie 13 Mpx s clonou f/1.8 a jeho kolega na prednej strane zas 8 Mpx s clonou f/2.0.

Do vnútra zariadenia výrobca umiestnil jeden z najvýkonejších procesorov súčasnosti – Snapdragon 820 so štyrmi jadrami o takte 2,15 GHz, ktorému asistuje 4 GB operačná pamäť RAM. Dôležitú súčasť tvorí aj grafický procesor Adreno 530 a užívateľská pamäť s kapacitou 64 GB, ktorú však nie je možné ďalej rozšíriť.

Šťavu celému zariadeniu dodáva 3500 mAh batéria s podporou Quick Charge, vďaka čomu dovŕšite 83-percentný stav batérie za 30 minút na nabíjačke. Samozrejmosťou je aj USB-C port.

Softvérovú interakciu s používateľom zastrešuje Android 6.0 Marshmallow s vlastnou nadstavbou ZUI 2.0. Palec hore si ZUK Z2 zaslúži aj vďaka podpore všetkých LTE pásiem, ktoré využijete pri surfovaní v 4G sieti našich operátorov bez akýchkoľvek obmedzení.

Pre kompletné informácie navštívte tento odkaz