Čínsky výrobca UMi pokračuje v názvosloví svojich modelov smartfónov podľa veľkých európskych metropol. Po UMi Rome tu máme UMi London, ktorý zaujme v prvom rade dizajnom, odolnosťou a hlavne cenou.

UMi London vyzerá skutočne štýlovo. Výrobca tento smartfón navrhol tak, aby bol odolnejší, ako iné smartfóny z danej kategórie. Smartfón znesie bez funkčného poškodenia pár z 1,5 metrovej výšky a s originálnym krytom dokonca pád z výšky šiestich metrov. Výrobca konštrukčnú technológiu odolnosti nazval DG Twin Shield.

Smartfón napriek odolnosti a výzoru svojimi parametrami atakuje nižšiu strednú triedu. UMi London 5-

palcový displej s HD 720p rozlíšením, 1 GB operačnú pamäť RAM a 8 GB interné úložisko. Prostredníctvom pamäťovej karty môžete toto úložisko rozšíriť o ďalších 32 GB.

UMi London

Fotoaparáty si podelili 8 Mpx a 2 Mpx rozlíšenie, nechýba Android vo verzii 6.0 Marshmallow a výkon v podobe čipsetu MediaTek MTK6580 s taktom jadier na úrovni 1,3 GHz. Spomenúť musíme 2050 mAh akumulátor, rozmery 11,49 x 7,16 x 0,86 cm a váhu 160 gramov.

UMi London

UMi London je momentálne v predpredaji, ktorý končí 31. júla 2016. Následne po tomto dátume začne odosielanie zariadenia zákazníkom. Tento smartfón začal aktuálne ponúkať internetový predajca everbuying.net s výrazne nízkou cenou necelých 54 eur. Podľa oficiálnej stránky ponuky navyše k smartfónu dostanete odolný kryt, ochranné temperované sklo na displej a darček, ktorého obsah je záhadou.

Ak vás nový smartfón z dielne výrobcu UMi zaujal, navštívte stránku momentálne prebiehajúcej akcie nižšie.

Zobraziť predpredaj UMi London