Úvod Výrobcovia Doogee TOP TIP: 3GB RAM, Android Marshmallow a obrovská 6250 mAh batéria za...

TOP TIP: 3GB RAM, Android Marshmallow a obrovská 6250 mAh batéria za 130 EUR!

3

Nabíjanie telefónu každý deň, niekedy dokonca aj viackrát je naozaj otravné. Zvlášť, keď ste niekde na dovolenke. Či už v prírode alebo hocikde inde, kde nemáte prístup k zdroju elektriny a chcete si spraviť fotku no pamiatku no batéria ukazuje jednočíselné percento. Vtedy jednodňové výdrže batérií v smartfónoch dokážu naozaj nahnevať.

Ak sa teda obzeráte po telefóne, ktorý by vám pomohol vyhnúť sa týmto nepríjemným situáciám, čítajte ďalej.

>>> Skontrolovať aktuálnu cenu <<<

K výrobcom zariadení s veľkými batériami sa pripája aj Doogee so svojím T6 Pro. Jeho batéria sa pýši kapacitou až 6250 mAh, ktorá vám udrží telefón pri živote až 3 dni pri bežnom používaní. Na dovolenke tak môžete zbierať zážitky bez toho, aby ste museli zariadenie každú chvíľu dobíjať. Keď však bude potrebné ju skôr či neskôr dobiť, poslúži tu technológia rýchlonabíjania. Vďaka nej bude pre 8 hodín používania stačiť 15 minút na nabíjačke.

DoogeeT6Pro_2

Pri spomínaných zážitkoch z dovolenky vám zas poslúži dvojica fotoaparátov s 13 Mpx v prípade primárneho snímača a 5 Mpx v prípade snímača pre selfie zábery. Zachytené fotografie si potom uložíte do pamäti pre užívateľa, ktorú môžete naplniť do 32 GB. Ak by vám však nestačilo ani to, môžete ju rozšíriť o ďalších 32 GB.

Doogee T6 Pro disponuje 5,5-palcovým displejom s HD rozlíšením (1280 x 720). Ten je osadený do elegantnej kovovej konštrukcie, ktorá padne pohodlne do ruky. V jej vnútri sa nachádza hnací motor, ktorý predstavuje 64-bitový procesor MTK6753 s ôsmimi jadrami taktovanými na 1,5 GHz. Dôležitú funkciu tu zastáva aj 3 GB operačná pamäť RAM a grafický čip Mali T-720.

DoogeeT6Pro_1

Samozrejmosťou pre toho čínskeho fešáka s obrovskou batériou je aj OS Android 6.0 Marshmallow, LTE konektivita, ktorú budete môcť využiť aj u nás na Slovensku a Dual SIM funkcionalita. Nenájdete tu však snímač odtlačkov prstov, ktorý je v dnešnej dobe v takmer každom zariadení.

Zaujali vás špecifikácie Doogee T6 Pro? Zaujíma vás cena? Tou vás takisto potešíme. Smartfón je v týchto dňoch ponúkaný na čínskom e-shope GearBest za akciovú cenu 132,58 EUR. Tá bude aktuálna až do 15. júla 2016.

>>> Pre kompletné špecifikácie kliknite na tento odkaz <<<