Úvod Výrobcovia Honor Nepredstavený Honor V8 ukázal na živých fotkách svoj dvojitý fotoaparát

Nepredstavený Honor V8 ukázal na živých fotkách svoj dvojitý fotoaparát

0
Honor V8 už stihol prejsť TENAA kontrolou a jeho predstavenie je naplánované na zajtrajšok. Avšak deň pred predstavením stihla na web uniknúť séria niekoľkých živých fotiek.

Prvú fotku, ktorá sa zameriava na dvojitý fotoaparát, si môžete prezrieť nižšie.

gsmarena_001 (1)

Znovu si teda môžeme potvrdiť dvojitý fotoaparát, ale bez Leica certifikácie. Ďalej môžeme vidieť dvojitý LED blesk, laserové zaostrenie a snímač odtlačkov prstov.

Ďalšia fotka odhaľuje Honor V8 priamo v teréne. Na menej kvalitnej fotke si môžete vytvoriť predstavu ako bude telo zariadenia vypadať.

gsmarena_002

Tvrdí sa aj, že nová vlajková loď by mala podporovať 360-stupňové dynamické fotky, ktoré by mali vyzerať takto:

gsmarena_003

Zrekapitulujme si špecifikácie, ktoré už vďaka TENAA kontrole poznáme. Plus vieme aj to, že budú dostupné 2 verzie. Prvá verzia V8 dostane 5,7-palcový displej s FullHD rozlíšením, pod kapotou mu bude tikať 8-jadrový 2,3 GHz procesor, pravdepodobne Kirin 950. Interná pamäť dosiahla 32 GB.

Druhý variant vlajkovej lode dostane rovnako veľký displej, avšak pýšiť sa môže QHD rozlíšením. O výkon sa postará 8-jadrový 2,5 GHz procesor, ktorý s veľkou pravdepodobnosťou bude Kirin 955, ktorý sa nachádzaj aj v Huawei P9. Vnútorná pamäť sa vyšplhala až na 64 GB.

Ostatné špecifikácie, ktoré platia pre obidve verzie, sú napríklad prítomnosť 4 GB RAM, 12 Mpx duálna kamera vzadu alebo 8 Mpx predná kamera na selfie fotky. Energiu tomuto zariadeniu bude dodávať batéria s kapacitou 3400 mAh.

Tešíte sa na zajtrajšie predstavenie Honor V8?