Na stránkach internetového predajcu tinydeal.com aktuálne prebieha zaujímavý zľavový šprint. Ide o dočasnú akciu na vybrané produkty a príslušenstvo, ktorá však trvá v niektorých prípadoch už len pár hodín. 

Prostredníctvom zľavových kupónov, ktoré nájdete priamo na stránke, a ktoré zadáte pri objednávke, môžete získať napríklad Samsung príslušenstvo, rôzne smartfóny, gadgety a viac. K niektorým produktom dokonca dostanete ako darček rôzne príslušenstvo, akými sú kryty, nabíjačky či USB zariadenia.

50 % zľava sa týka spomínaného príslušenstva pre Samsung smartfóny. S použitím zľavového kódu „best2“ (bez úvodzoviek) môžete získať ochranné puzdrá alebo fólie na displej. Ďalšia 50 % zľava s použitím zľavového kódu „best3“ sa týka kabeláže. Rôzne HDMI, VGA či MHL redukcie pri množstve rôznej elektroniky vždy prídu vhod. Prepojenie televízora s počítačom alebo inými zariadeniami by tak už nemal byť problém. Pre hráčov bude zaujímavý zľavový kód „best6„. Ten otvára 50 % zľavu pre ovládače Sony Playstation, Microsoft Xbox a nechýbajú gamepady kompatibilné so smartfónmi. Ponuka je časovo obmedzená a väčšina produktov je stále dostupná skladom.

2087300-2

Ku smartfónu Lenovo K3 Note dostanete zadarmo pri objednávke náhradný kryt. Lenovo K3 Note zaznamenal v polovici roka 2015 rekordný predaj na trhu v Indii. Postarala sa hlavne o to priaznivá cenovka.

Lenovo K3 Note disponuje 5,5 palcovým displejom s FHD rozlíšením, octa-core procesorom MTK6752, s taktom 1,7 GHZ2 GB operačnou pamäťou RAM16 GB interné úložisko rozšírite prostredníctvom pamäťovej karty o ďalších 32 GB. Fotografie zhotovíte vďaka 13 Mpx hlavnému senzoru s duálnym LED bleskom, alebo prednou kamerou s rozlíšením 5 Mpx. Tento model ponúka aj funkciu Dual SIM. Phablet zaujme štíhlym dizajnom, ktorého rozmery sú 152,6 x 76 x 8 mm. Zabudnúť nemôžeme na batériu s kapacitou 3000 mAh. Cena zariadenia aktuálne nepresahuje ani 117 €.

lenovo

70 % zľava sa týka aj in-ear slúchadiel Xiaomi Piston, ktorých cena zľahka prevyšuje 6 €. Konštrukcia, v ktorej je uložená jemná elektronika je vyhotovená z hliníku, plochý vodič sa nikdy nezauzlí tak, ako býva zvykom a implementovaný mikrofón umožní aj hands-free telefonovanie.

Za pozornosť tiež stojí externá batéria s kapacitou 10 000 mAh, ktorá môže byť poháňaná solárnou energiou a navyše v nej nájdete šesticu LED svetiel. Môžete ňou vďaka dvojici USB portov nabíjať rôzne smartfóny alebo tablety a pre ďalšiu energiu ju stačí nechať na slnku. Nazbieranú energiu môžete využiť v noci a svietiť s integrovanými LED diódami. Využitie by sme našli v prírode alebo na stanovačkách. Aktuálna cena sa pohybuje okolo 9 EUR.

solar

Smart zariadení v rôznych zľavách je skutočne veľa. Ak patríte medzi technologických nadšencov, určite vás niektoré minimálne zaujmú. Celý zoznam si môžete pozrieť na stránkach predajcu. –TU– alebo –TU-. V ňom nájdete aj drony, fitness náramky, slúchadlá, USB adaptéry, akčné kamery, flash disky či ďalšie smartfóny alebo tablety, ktoré sú v okamžitej zľave žiadnych zľavových kódov.

-Zobraziť 72 hodinový akčný výpredaj-

-Zobraziť 48 hodinový bleskový výpredaj-