22. apríla oslavujeme medzinárodný Deň Zeme. V tento deň sa po celom svete konajú rôzne, hlavne environmentálne podujatia. Populárny e-shop gearbest.com sa rozhodol tiež jedno zorganizovať, no trochu po svojom.

V príležitosti Dňa Zeme vytvoril samostatnú stránku, na ktorej nájdeme celkovo šesť kategórií, počnúc RC modelmi, kamerami, smartfónmi a tabletmi, slúchadlami, hodinkami alebo nechýba segment dom a záhrada. V každej kategórii nájdeme niekoľko produktov, ktoré patria medzi najžiadanejšie a pre ktoré predajca znížil cenu.

Zo všetkých asi najviac zaujmú zariadenia z dielne čínskeho jabĺčka Xiaomi, za pozornosť však stoja aj tie ostatné. Z prvej kategórie nás zaujala quadrokoptéra JXD 510G. Tá disponuje 6 osovou stabilizáciou, ovládaním pracujúcim na frekvencii 2,4 GHz alebo 2 Mpx kamerou. Dron sa udrží vo vzduchu maximálne 10 minút a pracovať s ním môžete do vzdialenosti 100 metrov. Zaujímavá je automatická funkcia návratu na pozíciu, odkiaľ vyštartoval. Dron dokáže korigovať aj nápory prúdenia vzduchu. Jeho cena je stiahnutá až na 77,30 €.

minut2

Z akčných kamier musíme spomenúť Xiaomi Yi. Dokáže nahrávať video v rozlíšení 1080p a pri snímkovaní 60 fps celých 82 minút nepretržite. Poslúži na to implementovaný 16 Mpx snímač Sony Exmor R s až 155 stupňovým uhlom záberu. Samozrejmosťou je Bluetooth, WiFi konektivita či slot na pamäťové karty do kapacity 64 GB. Jej váha je pri tom iba 72 gramov. Cena sa zastavila na sume necelých 62 € a aktuálne je dostupných ešte 70 kusov.

1460691137280801

Xiaomi nájdeme aj medzi smartfónmi. Konkrétne ide o predajný hit, model Redmi Note 2. Po jeho uvedení na trh sa predával približne za 180 €, momentálne je k dispozícii za sumu 123,06 €. Ide o 16 GB verziu, ktorú môžete rozšíriť prostredníctvom microSD kariet. Výkonný čip MediaTek, 2 GB RAM či 5,5-palcový displej s 1080p rozlíšením je skvelým štandardom. Vďaka skvele optimalizovanému prostrediu MIUI bude smartfón šlapať za každých okolností.

1451453988707323485

Na produktovej stránke Dňa Zeme nájdete napríklad Bluetooth reproduktor, rôzne slúchadlá, pamäťové karty alebo kameru do auta. k dispozícii je tiež veľký tablet s OS Windows, inteligentné hodinky a náramky či smart doplnky domácnosti, ako čistič vzduchu, merač teploty a vlhkosti alebo robotický vysávač. Všetko nájdete prehľadne usporiadané na jednej stránke.

-Zobraziť zľavy Dňa Zeme-