Veľkonočné sviatky sú doslova za rohom, čo znamená, že okrem vody a šibačov môžeme natrafiť aj na zaujímavé zľavy. Tie nebývajú také masívne, ako napríklad na Vianoce či tzv. Čierny piatok, internetový predajca everbuying.net však aj tento sviatok zobral vážne.

Predstavitelia predajcu si pre svojich zákazníkov pripravili poriadny rad zliav tak, aby bol zastúpený každý segment. Minimálne pozrieť sa môžete na smartfóny, tablety, inteligentné hodinky, ale aj hračky či iné príslušenstvo za zvýhodnené ceny.

Hneď v úvode celej ponuky vás čaká rozbíjanie virtuálnych vajíčok, ktoré vám náhodne pridelia zľavu formou kupónu. Ten má obmedzenú platnosť (od 22. marca do 4. apríla) a je možné ho použiť iba raz a na jeden produkt.

zlavaZ množstva zlacnených smartfónov by sme určite poukázali na Xiaomi Mi 4, ktorý je k dispozícii za cenu 147,83 €. Smartfón je vybavený 5-palcovým FHD displejom (441 ppi), procesorom Snapdragon 801 o takte 2,5 GHz a 2 GB operačnou pamäťou RAM. O výkon v hrách sa postará grafický čip Adreno 330 16 GB vnútornú pamäť môžete použiť aj pre uloženie fotografií z 13 Mpx zadného snímača. Ten disponuje objektívom s clonou f/1.8, ktorá zaručí pekné fotografie aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Fotoaparát zaostrí za 0,3 sekundy a natočí aj 4K videá. Na prednej strane nájdeme 8 Mpx BSI senzor. 

Výhodou je väčšia batéria o kapacite až 3080 mAh hodín alebo obľúbené a veľmi dobre optimalizované užívateľské prostredie MIUI. Kompaktné rozmery zariadenia sú 13,92 x 6,85 x 0,89 cm pri váhe 151 gramov.

xiaomi_mi4

Z nositeľného príslušenstva a inteligentných hodiniek by vám nemal uniknúť fitness náramok Xiaomi MiBand vo vylepšenej verzii 1S. Predošlá generácia tohto fitness náramku patrila medzi najpredávanejšie nositeľné technológie vôbec, s počtom predaných kusov, ktorý prekonal hranicu 10 -tich miliónov.

Xiaomi MiBand 1S je k dispozícii za sumu približne 16 €. Pripojíte ho k smartfónu s OS Android 4.4 a vyšším ale aj k iOS 7.0+ zariadeniam prostredníctvom rozhrania Bluetooth. Odolá vode na úrovni certifikácie IP 67 a jeho 45 mAh batéria dokáže udržať náramok pri živote až 10 dní. Oproti predošlej generácii ide o pokles výdrže, no na druhú stranu získate snímač srdcového tepu, ktorým predošlá generácia vybavená nebola.

Náramok váži len 14 gramov, takže ho na zápästí nebudete ani cítiť aj vďaka príjemnému gumovému materiálu. Xiaomi MiBand 1S vám zmerá kalórie, prejdenú vzdialenosť, atribúty aktívneho životného štýlu a športovania, nechýba inteligentný budík prostredníctvom vibrácií či analýza spánku.

miband

Z tech hračiek sme vybrali quadrokoptéru alebo ak chcete, drona, s označením JXD 509G. Tá sa chváli 6 osovou stabilizáciou polohy, ktorá zvládne odolať aj miernemu vetru, nabije sa za 60 minút a lietať vydrží nepretržite 10 minút. Dolet je deklarovaný na hranicu 150-tich metrov.

Quadrokoptére samozrejme nechýba HD kamera, prenos záznamu v reálnom čase, LED diody pre nočné lietanie a pri troche cviku nebudete mať problém vykonávať rôzne otočky, triky či inú vzdušnú akrobaciu. Tento dron vás vyjde na necelých 78 €.

Čo sa týka príslušenstva k smartfónom, medzi veľmi obľúbené produkty patrí tiež externá batéria známeho výrobcu Xiaomi s kapacitou 10 000 mAh a cenovkou len 15,32 € alebo USB kľúč s OTG funkciou a teda aj s microUSB konektorom s kapacitou 16 GB za cenu necelých 4 €.

otg

Vyberať je naozaj z čoho, preto navštívte oficiálnu stránku celej ponuky, kde nájdete desiatky smartfónov, tabletov a iných smart technológií.

-Zobraziť veľkonočné zľavy-