Čínsky výrobca Blackview aktuálne ponúka svoj zaujímavý smartfón Alife P1 Pro formou predobjednávky v online obchode gearbest.com, pričom s doručovaním zákazníkom začne už 20. júla, čo je za pár dní.

Toto zariadenie výrobca vybavil 5,5 palcovým IPS displejom s rozlíšením 720 x 1280 pixelov, pod ktorým bije srdce v podobe 64-bitového quad-core čipu MediaTek s taktom 1.0 GHz.

Ten nenechá v štichu 2 GB pamäť RAM v kombinácii s grafickou jednotkou Mali-T720. 16 GB úložisko je možné rozšíriť vďaka slotu na micro SD karty, pričom ďalšie dva sloty slúžia pre použitie SIM kariet.

snímka254O vašu bezpečnosť sa postará autentifikácia prostredníctvom snímača odtlačkov prstov, ktorý je umiestnený v domovskom tlačidle pod displejom a tak budú napríklad chránené vaše súkromné fotografie, ktoré zhotovíte 13 MPix snímacou jednotkou na zadnej strane.

Selfie maniakov poteší 5 MPix predný fotoaparát.

Po vizuálnej stránke zaradenie zaujme štýlovým tenkým profilom, do ktorého sa vtesnala až 3000 mAh batéria.

Tá sa vzhľadom na použitie menej „hladného“ čipsetu strednej triedy postará o slušnú výdrž na jedno nabitie aj vďaka optimalizovanému OS Android vo verzii 5.1 Lollipop.

snímka253

Smartfón je možné si predobjednať s bezplatným doručením do našej krajiny a aktuálne nastavenú cenu, viac detailov a fotografií už nájdete na stránke produktu.

Zobraziť Blackview Alife P1 Pro