Na toto sme všetci čakali! Aj napriek obrovskému boomu inteligentných technológií, ktoré prenikli do takmer každej časti nášho života, na trhu ešte stále chýba nejaká tá sexuálna hračka. Niečo, čo vám zmeria spálené kalórie, naučí vás nové polohy a okrem iného tiež poradí, v čom sa zlepšiť. Nuž, už čoskoro niečo podobné príde medzi spotrebiteľov. Na IndieGogo sa totiž objavil tento zaujímavý projekt.

Silikónový predmet si iba jednoducho nasadíte na váš ‚ding-dong‘ a analýza mužského výkonu v posteli môže začať. Navyše, zabudovaný vibračný motorček pomôže celý akt celkom spríjemniť.

Dáta si potom pomocou Bluetooth prenesiete do smartfónu a hneď zistíte, či ste sa od minulej noci zlepšili alebo naopak. Výkon sa meria hneď v niekoľkých kategóriách. Okrem spomínaných spálených kalórií Lovely počíta pohyby a meria aj maximálnu rýchlosť.

Ide o ten typ doplnku, ktorý doslova zmení váš pohľad na život. Miesto toho, aby ste priateľom v krčme vykladali o vašich výkonoch im môžete ukázať dáta, prípadne si porovnať, kto z vás je najlepší dravec. Možnosti sú takmer neobmedzené!

lovely-gadget

Ak všetko pôjde podľa plánu, Lovely sa na trh dostane už v júni 2016 a stáť vás bude 99 amerických dolárov. Podporte tento nádejný projekt a staňte sa ‚profesionálnym športovcom‘, ktorý má svoj výkon pod kontrolou.