Úvod Výrobcovia Lenovo FOTO: Toto je údajne Lenovo Vibe Z3 Pro so Snapdragon 810, 2K...

FOTO: Toto je údajne Lenovo Vibe Z3 Pro so Snapdragon 810, 2K displejom, 4GB RAM a trojitým LED bleskom

5
Staré logo Lenovo (zdroj: flickr.com)

Na nadchádzajúce podujatie MWC 2015 sa nechystá iba Samsung, HTC či Sony. Nový únik totiž poodhalil aj prácu čínskej spoločnosti Lenovo, ktorá podľa dostupných informácií ukáže už o pár týždňov v Barcelone nástupcu súčasnej vlajkovej lode, Vibe Z3 Pro. 

Čínska sociálna sieť Weibo poskytla náhľad, kde je možné vidieť neznámy smartfón so značkou Lenovo. A keďže fotografie prezrádzajú použitie prémiových materiálov alebo také špičkové spracovanie, s veľkou pravdepodobnosťou ide teda o high-end zariadenie.

Lenovo Vibe Z3 Pro by mal ponúknuť nadupaný 64-bitový Snapdragon 810 od Qualcommu, 5.5-palcový 2K displej (1440 x 2560 px), 4 GB operačnú pamäť, 64 GB interné úložisko, 16 MPx zadný foťák s optickou stabilizáciou obrazu a až trojitým LED bleskom pre ešte lepšie osvetlenie v zlých svetelných podmienkach. O energiu sa zase má postarať integrovaná 3,400 mAh batéria, pričom vo výbave nebude chýbať ani Android 5.0 Lollipop so špeciálnou modifikáciou používateľského prostredia.

Reproduktory umiestnil výrobca na spodnú časť kovovej konštrukcie, ktorá zároveň ponesie hardvérové tlačidlo pre aktiváciu tichého režimu, podobne ako to má iPhone od Apple.

Celkový dizajn neodbočuje od unikátnej tradície spoločnosti. Zariadenie vzbudzuje dojem – rovnako ako predchádzajúci model – serióznej elegancie, čo ocenia predovšetkým manažéri alebo podnikatelia.

Vibe Z3 Pro zrejme Lenovo odhalí na tlačovej konferencii tohtoročného MWC.

Viac detailov nájdete v galérii nižšie.

Lenovo Vibe Z3 Pro
Lenovo Vibe Z3 Pro
Lenovo Vibe Z3 Pro
Lenovo Vibe Z3 Pro
Lenovo Vibe Z3 Pro
Lenovo Vibe Z3 Pro