Tohtoročné CES sa nesie predovšetkým v duchu nositeľných zariadení. Okrem značiek ako Lenovo, Alcatel či Garmin ukázal inteligentné hodinky aj populárny výrobca Sony. Zakiaľ čo v technických špecifikáciach nenastala oproti klasickému modelu žiadna zmena, na vynovenej edícii SmartWatch 3 si zgustnú predovšetkým milovníci prémiových materiálov. 

Japonská spoločnosť zamerala tentokrát pozornosť – miesto vylepšovania hardvéru – priamo na použité materiály. Kovové SmartWatch 3 totiž disponujú náramkom, ktorý už nie je vyrobený zo silikónu, ale rovno z nerezovej ocele. Moderné technológie jednoducho nemajú bez štipky elegancie ten správny šmrnc.

Sony SmartWatch 3 s kovovým náramkom
Sony SmartWatch 3 s kovovým náramkom

Ako sa už spomínalo, mierne vynovené hodinky od Sony neobsahujú žiadnu badateľnú zmenu, čo sa týka špecifikácií. Vo výbave teda nájdeme 1.6-palcový LCD displej s rozlíšením 320×320 pixelov, zvýšenú vode-odolnosť alebo takú integrovanú anténu pre GPS konektivitu.

Hlavné telo inteligentných hodiniek sa pritom dá behom pár sekúnd vytiahnuť z kovového náramku a vložiť do druhého (kompatibilného), z iného materiálu.